Eveniment recrutare Contabilitate Iasi

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Eveniment recrutare Contabilitate Iasi active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 25.08.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Căutăm persoane autonome, cu spirit organizatoric și atente la detalii pentru a se alătura Departamentului Financiar–Contabil, la sediul nostru din Iași.

  Pentru reușita în aceste misiuni este nevoie de:
  - Studii economice, cunoștințe contabile;
  - Cunoștințe de limbă franceză B1-B2 (cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj);
  - Cunoașterea programului informatic SAP (reprezintă un avantaj);
  - Atenție la detalii si la acurațea datelor;
  - Plăcerea de a lucra cu cifrele și de a gestiona diverse situații financiare.

  Responsabilitati

  In calitate de Contabil Junior principalele tale misiuni vor fi:
  - Realizarea plăților catre furnizorii interni și externi;
  - Acordarea de suport la intocmirea, actualizarea, eficientizarea procedurilor de lucru existente, manifestand interes și implicare în asimilarea unor noi sarcini conform evoluției proiectului;
  - Actualizarea periodică a bazelor de date privind clienții și furnizorii societăților alocate și asigurarea arhivării în condiții de maximă confidențialitate a documentelor specifice;
  - Realizarea declarațiilor și a raportărilor fiscale specifice, sub supravegherea managerului de proiect.


  In calitate de Contabil Senior principalele tale misiuni vor fi:
  -Gestionarea unui portofoliu de societăti;
  -Pregătirea închiderilor de lună: control de conturi (cheltuieli, venituri, terți), amortizare, reconcilieri interne, înregistrare prestări servicii, calcul provizioane;
  -Întocmirea declarațiilor de TVA;
  -Realizarea bilanțului anual precum și a situației juridice anuale.

  Alte informatii

  Beneficii :
  - Formare la nivelul companiei și internaţional;
  - Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
  - Pachet salarial și mediu de lucru atractive.