HR Specialist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile LET'S DO IT, ROMANIA! active.


Vezi toate job-urile HR Specialist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: LET'S DO IT, ROMANIA!
Domeniu:
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 06.07.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Suntem cea mai mare mișcare socială din România și am reușit să mobilizăm peste 1 400 000 de voluntari pentru acțiuni dedicate mediului și societății.
    Valorile noastre ca organizație sunt: Acțiune – Spiritul de Doer, Happiness – Fericire, Madness – Curaj nebun, Echipa, Sustenabilitate.
    Suntem oameni implicați, pozitivi, spargem bariere cu ideile noastre, credem în “împreună” și suntem dedicați cauzei, iar în fiecare zi demonstrăm asta.

    Cerinte

    Cautam un Doer pasionat, care iubeste oamenii si ii aduce impreuna pe terasa casutei noastre cu iarba verde si flori. De asemenea, ne-ar placea sa fii un om implicat social, care stie ca are puterea de a schimba orice.

    Am crescut ca organizatie si suntem in cautarea unui om cu viziune, care sa ne ajute sa dezvoltam o cultura bazata pe implicare, pasiune si deschidere. Suntem deja pe drumul de a deveni o organizatie a viitorului, democratica si libera si avem nevoie de un ambasador!

    Daca esti un om sufletist, care actioneaza ca un lipici intr-o echipa, pasionat sa faca lucruri nemaivazute, te asteptam alaturi de noi!

    Responsabilitati

    - Vei fi omul cheie care va dezvolta cultura organizationala LDIR si va pozitiona organizatia in topul celor mai liberale si fun locuri unde poti lucra;
    - Vei aduce alti Doers in echipa noastra - te vei ocupa de recrutarea noilor membri ai echipei si de integrarea lor in asociatie;
    - Vei contribui la dezvoltarea membrilor asociatiei, pe baza planurilor de dezvoltare personala si vei pastra legatura cu furnizorii de training;
    - Vei avea in grija starea de bine a membrilor asociatiei, cum ar fi stabilirea unui plan de recompense, impreuna cu membri Board;
    - Te vei implica in evaluarea performantei membrilor organizatiei, pe baza unui sistem de evaluare stabilit anterior impreuna cu membrii Board-ului;
    - Vei efectua documentatia referitoare la instructajul periodic, in domeniul protectiei muncii si al prevenirii situatiilor de urgenta.

    Alte informatii

    Beneficii:
    – Vei face parte dintr-o echipa de oameni tineri, amuzanti si veseli, care isi conduc viata dupa niste valori si niste principii solide. Ne respectam reciproc, lucram impreuna, avem curaj si vrem sa contribuim la o Romanie in care sa ne faca placere sa traim;
    – Vei avea ocazia sa lucrezi in niste proiecte motivante, in care vei simti ca munca ta chiar conteaza;
    – Vei face parte din cea mai mare miscare sociala din Romania;
    – Vei lucra intr-un sediu prietenos, in natura, intr-un mediu flexibil. Avem o super terasa si hamace unde poti lucra din cand in cand :)
    – Vei avea constant oportunitati de dezvoltare personala si profesionala;
    – Vei avea un salariu motivant si bonusuri pentru proiectele in care te implici.

    Alte informatii:
    – Pozitia este platita si este full time
    – O experienta de minimum 2 ani constituie un avantaj
    – Perioada de proba - 2 luni

    Daca esti interesat de aceasta pozitie, te rugam sa ne trimiti CV-ul tau si o scrisoare de intentie la adresa recrutare[at]letsdoitromania.ro cu subiectul HR Specialist.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    BUCURESTI,

    BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Job national

    Vezi job-uri similare (20)