Referent Resurse Umane

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ExpertMind active.


Vezi toate job-urile Referent Resurse Umane active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: ExpertMind
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 24.07.2017
  Scurta descriere a companiei


  ​​​​​​​Societatea ExpertMind este nominalizata cu locul I in Topul firmelor de contabilitate din Iasi. Societatea ofera servicii complete si solutii inovative in domeniul financiar-contabil urmarind optimizarea costurilor, eficientizarea timpului si dezvoltarea durabila a colaboratorilor.

  Specializati in servicii: contabile, juridice, resurse umane, recuperari creante, consultanta fiscala si manageriala, in cei 10 ani de activitate am raspuns cu profesionalism pana si celor mai exigente cerinte, ajungand in prezent sa detinem un portofoliu de peste 1.000 de clienti multumiti si peste 250 de controale de succes.

  Suntem mereu in cautarea unor noi moduri de a creste si de a deveni mai buni. De aceea, imbratisam cu bucurie prezenta oamenilor dinamici si pasionati, care pot combina cunostintele lor si dorinta de a creste cu scopul de a obtine rezultate excelente. Indiferent de experienţa dumneavoastra, Expert Mind va poate oferi multe provocari interesante, un mediu prietenos de lucru si oportunitati de dezvoltare profesionala.

  Daca te caracterizeaza integritatea, responsabilitatea, lucrul in echipa, excelenta si gandirea proactiva si doresti sa faci parte din ceva important, hai sa discutam!

  ​​​​​​​

  Cerinte

  Consideri ca:

  -Te implici in ceea ce faci si excluzi din start ca ceva facut de tine poate avea un nivel calitativ scazut
  -Transmiterea Revisalului si intocmirea dosarelor de personal sunt activitati pe care le desfasori fara sa intampi dificultati
  -Ai experienta intre 1-2 ani in domeniul resurselor umane
  -Te integrezi usor intr-o echipa si accepti provocarile profesionale

  Responsabilitati

  -Intocmirea, completarea, actualizarea, precum si transmiterea online a registrului de evidenta a salariatilor, concomitent cu intocmirea dosarelor de personal conform cu legislatia in vigoare;
  -Intocmirea regulamentelor de ordine interioara, fiselor de evaluare, adeverintelor salariale, adeverintelor pentru credite, pregatirea documentatiei pentru conventii, precum si mentinerea relatiei cu institutiile statului;
  -Actualizarea legilativa continua, acordarea de consultanta cu privire la diferite spete din domeniul resurselor umane si participarea activa la rezolvarea sarcinilor echipei.

  Alte informatii

  Te vom recompensa pentru munca ta prin:

  -Salariul peste medie si bonurile de masa le vei primi de fiecare data fara intarziere;
  -Bonusuri de fidelizare, bonusuri suplimentare;
  -Programe de dezvoltare personala;
  -Cheltuieli de transport decontate;
  -Un mediu de lucru vesel si dinamic;
  -Evenimente interne si in afara societatii cu echipa;
  -Zi de nastere libera.