Varnishing Engineer

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VALEO LIGHTING INJECTION active.


Vezi toate job-urile Varnishing Engineer active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: VALEO LIGHTING INJECTION
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 16.01.2018
  Scurta descriere a companiei

  Valeo Timisoara face parte din grupul Lighting Systems si a început productia de sisteme de iluminat in septembrie 2005, in crestere anuala, cu aproximativ 2000 de angajati in prezent.

  Productia este impartita in trei unitati: Aftermarket - piata de service (AFM), Produse Speciale (SP) si Echipamente Originale (OEM). In locatia din Timis, producem sisteme de iluminare fata si spate si lucram cu cele mai recente tehnologii si folosesc procese complexe de injectare, acoperire, lacuire, metalizare si asamblare.

  In februarie 2018 a fost lansat proiectul pentru clientul Mercedes, intr-un nou modul de productie, utilizand tehnologii si echipamente de ultima generatie in procesul de injectie mase plastice si cel de asamblare a farurilor (Engel, Krauss-Maffei and IMV - prototip pentru procesul de lacuire dezvoltat pentru Valeo).

  Daca esti un candidat puternic motivat caruia ii place sa lucreze intr-un mediu dinamic, in continua crestere, cu tehnologii de ultima generatie, asteptam aplicatia ta.

  Accepta provocarea VALEO!

  Cerinte

  1.1 Intrucat pozitia presupune o specializare in domeniul lacuirii pieselor din materiale plastice sau metalice, inginerul specialist de lacuire are obligatia sa raspunda ori de cate ori este solicitat la telefonul mobil pus la dispozitie de angajator si sa respecte procedura de escaladare in conformitate cu regulamentul intern al organizatiei;
  1.2 Responsabilitatile legate de buna functionare a echipamentelor de lacuire sunt in legatura cu asigurarea pieselor de schimb prin intermediul administratorului de magazie, diminuarea opririlor accidentale ale echipamentelor, verificarea mentenantei preventive zilnice, saptamanale, lunare, trimestriale, semestriale si anuale precum si a reviziilor anuale ale echipamentelor, monitorizarea parametrilor specifici ai subansamblurilor de echipamente pentru evitarea deteriorarii acestora si pentru cresterea duratei de exploatare a intregului echipament.
  1.3 Monitorizarea integritatii accesoriilor de echipament, verificarea calitatii consumabilelor utilizate in aria de metalizare, utilizarea eficienta a intregului ansamblu de metalizare pentru atingerea parametrilor de calitate si productivitate.
  1.4 Asigurarea documentatiei specifice, in ariile de lacuire.

  Responsabilitati

  1.1 Este raspunzator de urmarirea si lansarea in productie a noilor produse
  1.2 Urmareste zilnic daca sunt respectate normele de lucru
  1.3 Intocmeste documentatia necesara desfasurarii activitatii
  1.4 Urmareste si informeaza despre orice deviatie de la standardul de lucru validat
  1.5 Se preocupa de imbunatatirea continuua a procesului
  1.6 Urmareste planul de mentenanta si verifica modul de realizare a acesteia
  1.7 Verifica daca sunt respectate normele de protectia muncii si identifica potentiale riscuri
  1.8 Analizeaza si intocmeste/ intreprinde actiuni pentru eliminarea pierderilor ( scrap ; timp ciclu ; randament , etc )
  1.9 Identifica piesele critice si solicita dep. Mentenanta sa le aiba in stoc
  1.10 Verifica echipamentul de securitate a muncii,
  1.11 In caz de accident de munca informeaza seful ierarhic despre eveniment ,
  1.12 Isi insuseste si respecta Instructiunile Proprii de securitate a muncii
  1.13 Formuleaza pentru uzul conducerii societatii observatii si propuneri de natura legislativa,metodologica,procedurala sau organizatorica, atunci cand situatia o impune,
  1.14 Examineaza legalitatea,regularitatea si conformitatea operatiunilor,identifica risipa si gestiunea defectuasa si fraudele,iar pe aceste baze,propune masuri pentru recuperarea pagubelor si sanctionarea celor vinovati,dupa caz.
  1.15 Respecta Regulamentul Intern al societatii,
  1.16 Raspunde de intocmirea corecta a sarcinilor conform fisei postului;
  1.17 Pastreaza confidentialitatea datelor la care are acces;
  1.18 Rezolva si alte sarcini care cad in sfera sa de activitate , trasate de seful ierarhic sau alta persoana superior ierarhica;