IT Technician

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 25.10.2020
  Scurta descriere a companiei

  Compania Smithfield România este prezentă pe piața din România, dezvoltând de-a lungul timpului un model de afacere integrată de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru funcționează în sistem integrat Divizia Ferme (divizia creștere porcine), Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri (Elit și Maier Com).
  Furnizăm zilnic produse din carne proaspete și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil.


  Smithfield România se implică continuu în programe de dezvoltare sustenabile de impact în comunitățile din zonele în care ne desfășurăm activitatea și investește în dezvoltarea profesională a celor peste de angajați din România.

  Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%.

  Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu angajații și creăm contexte pentru a propune idei și soluții de îmbunătățire continuă, astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.

  Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și susține proiecte de amploare. Suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România.

  Cerinte

  - studiile medii finalizate, de preferat domeniu tehnic sau IT
  - disponibilitate pentru lucru in schimburi
  - bune abilitati de comunicare si relationare in echipa

  Responsabilitati

  - Instaleaza, configureaza si intretine terminalele, cantarele, scannerele de coduri de bare si imprimantele de coduri de bare din zona de productie;
  - Creeaza si modifica etichete, introduce si modifica produse pentru etichetatoarele din productie, in conformitate cu respectarea politicilor companiei;
  - Realizeaza mentenanta preventiva regulata a echipamentelor IT din zona de productie;
  - Realizeaza calibrarea periodica a cantarelor din zona de productie;
  - Instruieste utilizatorii echipamentelor si le ofera suport la cerere;
  - Cerceteaza si investigheaza problemele aparute in functionarea echipamentelor, cu scopul de a identifica si recomanda solutii pentru un mai bun control al echipamentelor din zona de productie;
  - Realizeaza documentarea problemelor aparute in functionarea unui echipament IT din zona de productie;


  Program de lucru: L-V - 2 schimburi