REDACTOR TEHNIC

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile AKKA ROMSERV active.


Vezi toate job-urile REDACTOR TEHNIC active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Arhitectura - Design - Proiectare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Transporturi active pe Hipo.ro

Angajator: AKKA ROMSERV
Domeniu:
 • Arhitectura - Design - Proiectare
 • Inginerie
 • Transporturi
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 12.06.2016
  Scurta descriere a companiei

  Akka Technologies Group, the main player on the engineering and technological consulting market, provides services to large companies in their innovative process. Since 2006, Akka Romserv, the Romanian branch of the group, is one of the most important technical services providers in Romania.

  Cerinte

  Nivel de limba engleza B1/B2
  Absolvent de studii tehnice
  Cunoasterea de programe de redactare structurata este un avantaj

  Responsabilitati

  Redactorul tehnic este insarcinat sa aplice o metoda definita de exploatare si de redactare a datelor tehnice, respectand termenele, normele de prezentare, procedurile de calitate si criteriile de productivitate.
  Plecand de la datele de intrare (documente fizice, criterii, dosare de modificare, etc), stabileste lista de schimbari in manual.
  - Transcrie caracteristicile tehnice
  - Redacteaza (sau pune la zi) in engleza sau franceza o descriere detaliata a sistemului, componentei, piesei sau procedurii
  - Explica interactiunile
  - Pune in forma ceruta documentul, respectand cu rigoare normele si specificatiile clientului
  - Pregateste machetele care vor fi destinate desenatorilor
  - Isi asuma auto-controlul muncii sale cu ajutorul unui check-list si efectueaza (in functie de activitate) controale incrucisate.

  In anumite cazuri, raspunde solicitarilor clientului confruntat cu o neconformitate din manual: identifica o cauza si solutioneaza problema, ameliorand eventual si documentatia.
  Dupa o faza de auto-control si control incrucisat cu ajutorul unui check list, Redactorul Tehnic este controlat tehnic de o persoana abilitata pentru controlul final.
  Procedurile si metodele de lucru ale redactorului tehnic sunt definite. Redactorul tehnic are putin spatiu de autonomie pentru a determina inlantuirea modului sau de lucru.
  Toturi, el este autonom in organizarea propriilor investigatii asupra documentelor fizice, planurilor, sau diferitelor surse de informare (baze de date si alte manuale)

  Alte informatii

  Seful de proiect sau expertul proiect este referent pentru echipa in relatia cu clientul.
  Redactorul tehnic poate totusi sa fie in contact direct cu clientul, prin delegare, pentru a identifica o problema de conformitate si pentru a o rezolva.
  Aspectele tehnice si complexitatea informatiilor impun Redactorului tehnic sa analizeze situatia, sa caute informatii, sa aduca explicatii si sa fie sigur ca ele au fost intelese. Aceste informatii tin de domeniul sau de competente.