Software Developer for Flashbootloader

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile HELLA Romania active.


Vezi toate job-urile Software Developer for Flashbootloader active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: HELLA Romania
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 04.11.2016
  Scurta descriere a companiei

  HELLA este o companie globală, de familie, prezentă pe plan internaţional cu peste 34.000 de angajaţi care activează în 125 de locații, în mai mult de 35 de ţări.

  Grupul german HELLA dezvoltă şi produce componente şi sisteme de iluminat şi electronice pentru industria automotive.

  De asemenea, HELLA dispune în Europa de unul dintre cele mai mari centre de servicii pentru piese de schimb şi accesorii destinate autovehiculelor, servicii de diagnoză şi servicii de asistenţă. Mai mult, HELLA produce şi module complete pentru vehicule, sisteme de climatizare şi reţele de bord.

  Cu cei peste 6.000 de angajaţi din cercetare şi dezvoltare, HELLA se numără printre cele mai inovatoare companii din sectorul auto. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 6,4 miliarde de euro, realizată în anul fiscal 2015/2016, grupul HELLA se clasează în rândul celor mai importanţi 40 de furnizori din industria auto globală şi este una dintre cele mai mari 100 de companii industriale din Germania.

  În România, HELLA are trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție în Timișoara, Arad, Lugoj și Craiova unde, în prezent, lucrează peste 3.200 de colegi.

  Cerinte

  -Your profile is as varied as your new duties.
  -You will have completed studies in a relevant specialization.
  -You have very good knowledge of C, with relevant experience, ideally in embedded systems and you have knowledge of software development processes.
  -You have a good level of working English.
  -Experience in model based development (Matlab/Simulink) would be an advantage.
  -Task planning experience and knowledge of Autosar standard where possible.

  Responsabilitati

  Your duties are both demanding and varied; you wil estimate, plan and track tasks within international teams. You will create specifications and design software components for automotive systems and you will also implement and test software components, validate developed systems. You will ensure quality processes, as requested by automotive standards.