Medici specialisti/primari

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Affidea Romania active.


Vezi toate job-urile Medici specialisti/primari active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Affidea Romania
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Alexandria
 • BUCURESTI
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 18.05.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  1.500.000. Acesta este numarul de pacienti care ne-au trecut pragul in decursul unui an. 1500 este numarul profesionistilor care fac parte din echipa Affidea Romania si care prin preocupare, integritate si respect mutual reusesc sa rasplateasca increderea pe care pacientii si doctorii o pun in mainile noastre.

  Cerinte

  - absolvent studii superioare de medicina cu specialitatea in : Radiologie si imagistica; Neurologie, Oncologie, Medicina interna; Diabet si boli de nutritie; Endocrinologie; Chirurgie generala ; Urologie ; Medicina de familie ; Psihiatrie; Pneumologie, ORL, Oftalmologie
  - certificat de membru al organizatiei profesionala, cu viza pe anul in curs;
  - Foarte bune abilitati de comunicare.

  Responsabilitati

  Clinicile Affidea- Hiperdia, isi extind echipa si invita candidatii interesati sa aplice pentru pozitia de Medic cu specialitatea Radiologie si imagistica, Neurologie, Oncologie, Medicina interna; Diabet si boli de nutritie; Endocrinologie; Chirurgie generala ; Urologie ; Medicina de familie ; Psihiatrie, Pneumologie, ORL, Oftalmologie. Candidatii selectati vor avea posibilitatea de a lucra intr-un mediu profesionist in cadrul principalei retele de centre medicale specializate in imagistica medicala de inalta performanta din Romania.

  Responsabilitati:
  - Prestarea serviciilor medicale de specialitate

  Alte informatii

  Clinicile Affidea România, Affidea-SANMED, Affidea-Phoenix și Affidea-Hiperdia fac parte din Grupul Affidea, care are sediul central în Amsterdam, cel mai important furnizor de servicii medicale de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament al cancerului din Europa.
  Grupul Affidea furnizează servicii medicale de top prin cele 246 de clinici de diagnostic imagistic de înaltă performanță, laboratoare de analize medicale și centre de tratament al cancerului, folosind cea mai nouă și modernă tehnologie la nivel mondial.
  În prezent, Grupul Affidea activează în 16 țări: Irlanda, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Elveția, Ungaria, Croația, Bosnia și Herțegovina, România, Italia, Lituania, Portugalia, Grecia, Serbia, Spania, Turcia.
  Affidea România, Affidea-SANMED, Affidea-Phoenix și Affidea-Hiperdia oferă o gamă completă de servicii profesionale de radiologie imagistică, medicină nucleară, consultații clinice și laborator prin cele 36 de clinici din 19 județe, beneficiind de expertiza a peste 800 de profesioniști în domeniul sănătății.

  Cifrele Affidea în România
  36 clinici
  2 echipamente PET/CT și un echipament SPECT/CT
  24 echipamente CT
  26 echipamente RMN
  136 echipamente de diagnostic imagistic
  800 angajați
  800 000 pacienți/an
  36 ani de experiență cumulați Affidea România + Hiperdia

  Centrul Affidea Fundeni a primit din partea Societății Europene de Radiologie premiul EuroSafe "5 Stele", ceea ce reprezintă o recunoaștere a capacității companiei de a oferi excelență în domeniul radioprotecției și siguranței pacienților.
  Clinica Affidea Fundeni este acreditată de Asociația Europeană de Medicină Nucleară (EANM), cea mai înaltă recunoaștere pentru excelența în medicina nucleară.
  Affidea Fundeni este cel mai mare centru de diagnostic imagistic de înaltă performanță și medicină nucleară din România, oferind o gamă extinsă de servicii medicale precum: PET/CT, SPECT/CT, RMN, CT, Mamografie 3D cu Tomosinteză, dar și alte investigații imagistice, analize de laborator, consultații clinice, spitalizare de zi în specialitățile oncologie și neurologie.

  Cifrele Affidea în Europa
  13 milioane de examinări/an
  6.5 milioane pacienți/an
  7500 profesioniști în domeniul sănătății
  2370 doctori
  246 clinici
  1250 echipamente medicale

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Affidea Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Affidea Romania >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  BUCURESTI,

  Aplica fara CV
  BUCURESTI, Strainatate, Iasi,

  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (42)