STAGII DE PRACTICĂ ÎN CADRUL MINISTERULUI DEZVOLTĂRII, LUCRĂRILOR PUBLICE ȘI ADMINISTRAȚIEI

Angajator: Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Domeniu:
  • Administratie - Stiinte politice
  • Internship
  • Tip job: stagiu de practica
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 16.04.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

     

    I. Studenții sau absolvenții învățământului superior care doresc să efectueze un stagiu de practică în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației vor depune la registratura ministerului o cerere adresată conducătorului instituției (formularul este disponibil pe site-ul ministerului).

    Cererea va fi depusă la registratura cu minim 15 zile lucrătoare înaintea perioadei pentru care se solicită efectuarea stagiului de practica și va cuprinde perioada în care studentul/absolventul de învățământ superior dorește să efectueze stagiul și domeniul/domeniile de interes pentru efectuarea stagiului.

    La cerere se vor anexa urmatoarele documente:

    • scrisoare de motivație, cu sublinierea domeniilor de interes pentru efectuarea stagiului de practică;
    • curriculum vitae;
    • adeverința de student;
    • scrisoare de recomandare din partea unui profesor.

    În funcție de locurile disponibile pentru stagiile de practică, aplicanții cu dosarele aprobate vor fi anunțați telefonic cu privire la data efectuării stagiului aprobat.

    II. În cazul în care efectuarea stagiului de practică se solicită de către o instituție de învățământ superior, aceasta va depune o cerere la registratura Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, adresată conducătorului instituției. Cererea va fi depusă la registratură cu cel puțin 20 de zile lucrătoare înaintea perioadei pentru care se solicită efectuarea stagiului de practică și va cuprinde perioada pentru care se solicită efectuarea stagiului, precum și numărul studenților pentru care se solicită efectuarea stagiului de practică.

    La cerere se vor anexa următoarele documente pentru fiecare student pentru care se solicită efectuarea stagiului de practică:

    • scrisoare de motivație, cu sublinierea domeniilor de interes;
    • curriculum vitae.

    În funcție de locurile disponibile pentru stagiile de practică în perioada solicitată, Direcția resurse umane va comunica în scris instituției solicitante răspunsul adecvat, respectiv data efectuării stagiilor aprobate.

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Brasov, Timisoara,

    Vezi job-uri similare (25)