Sculer Matriter

Angajator: TE Connectivity Sensor Solutions
Domeniu:
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 01.05.2024
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    TE Connectivity is a global technology leader enabling a secure, sustainable, productive, and connected future. Our broad range of connectivity and sensor solutions have been proven in the most demanding environments, enabling advancements in transportation, industrial applications, medical technology, energy technology, data communications, and for the home. With approximately 85,000 employees, including more than 8,000 engineers, we work with customers in nearly 140 countries. TE ensures that EVERY CONNECTION COUNTS.

    Cerinte

    Cerinte:
    -Studii medii
    -Cursuri calificare conexe (sculer-matriter)
    -Spirit de observatie
    -Bune cunostinte tehnice
    -Experienta in domeniu minim 2 ani
    -Disponibilitate de lucru in 3 schimburi
    -Cunstinte minime de limba engleza reprezinta un avantaj

    Responsabilitati

    Aplică cunoștințele despre proiectarea și construcția matrițelor în fabricarea, condiționarea, modificarea, repararea și întreținerea matrițelor de injecție și transfer, șabloanelor, uneltelor de tăiere și dispozitivelor, analizând planurile de lucru, schițele, modelele și specificațiile inginerești sau din atelier.
    Pregătește uneltele pentru a fi instalate în matrițe pentru producție, necesitând competență în utilizarea tuturor echipamentelor din atelier și tehnicile de tratament termic.
    Curăță și repară ansamblele complexe de matrițe, inclusiv demontarea matriței, curățarea uneltelor și inspectarea pentru uzură și deteriorare; efectuând lucrări de revizie și/sau înlocuire atunci când este necesar.
    Efectuează inspecții vizuale asupra produselor matrițate pentru a asigura întreținerea corespunzătoare a asamblării matriței.
    Recomandă modificări în designul uneltelor pentru a îmbunătăți proiectarea, potrivirea și condiționarea matrițelor și pentru a rezolva problemele cu matrițele.
    Dezvoltă specificații din descrieri generale pentru unelte speciale utilizate pentru a se potrivi și asambla piesele componente în cavitățile matriței și verifică dimensiunile, alinierea și spațiul liber.
    Poate efectua sudură TIG/Laser pentru a face reparații la uneltele de matriță, cadrele de matriță și alte piese de matriță.
    Fabrică și ajustează manual uneltele de matriță și condiționează matrițele noi.

    Beneficii

    • Bonus de performanta
    • Al 13-lea salariu
    • Asigurare medicala
    • Decontarea transportului
    • Petreceri/evenimente companie
    • Tichete de masa

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Timisoara,

    Aplica fara CV
    Timisoara,