Soft Collection Officer

Angajator: TBI Bank
Domeniu:
  • Banci
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 25.04.2024
    Remote work: Remote
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
    Scurta descriere a companiei

    Cine suntem:

    Esti interesat sa te alaturi unei banci altfel, cu o abordare inovatoare si o cultura moderna?

    tbi, este una dintre cele mai profitabile banci care se dezvolta intr-un ritm alert. Suntem o banca cu un background de succes care functioneaza ca un start-up, mereu in cautare de noi oportunitati pentru a ne dezvolta. Cum facem acest lucru?

    Contributia principala la succesul nostru o au oamenii din tbi. Echipa noastra este ghidata de trei trasaturi distinctive: curaj, pasiune si atentie, fiind deschisi sa iasa din tipare si sa redefineasca banking-ul.

    Cei care lucreaza in tbi bank sunt extrem de multumiti - 80% dintre ei ar recomanda cu incredere tbi ca angajator pentru prieteni si familie. Echipa noastra se implica in proiecte ambitioase pe termen lung si este ghidata de o determinare constanta de a-si dezvolta potentialul si cariera. Suntem dedicati si incurajam invatarea continua si luarea de decizii. Iar acestea nu sunt simple afirmatii corporatiste, ci reflecta experientele autentice ale colegilor nostri.

    Cerinte

    Cariera ta inseamna ceea ce vrei să fii și cine vrei să fii. Inseamna sa-ti aduci la locul de muncă cea mai buna parte a ta. Sa-ti aduci abilitățile, curiozitatea și dorinta permanenta de autodepasire. La noi îți vei îmbina ingeniozitatea cu cele mai noi tehnologii pentru a realiza lucruri incredibile.

    Pozitia de Ofiter Colectare Debite face parte din departamentul de Recuperare Amiabila si presupune apelarea clientilor restantieri si negocierea sumelor restante.

    Căutăm în toată țara un coleg care să se alăture departamentului nostru. Daca iti doresti un Job flexibil si 100% Remote (work frome home), esti invitat sa ni te alaturi! Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca!

    Departamentul Recuperare are disponibile 3 tipuri de program: 8, 6 si 4 ore.

    Ce ai nevoie pentru a reusi:
    Diplomă de bacalaureat/licenta; Experiența în sectorul financiar-bancar reprezinta un avantaj; Experiență în domeniul recuperării creanțelor, analiză, antifraudă reprezinta un avantaj; Cunoștințe în operarea P.C; Foarte bune abilități de comunicare și negociere; Perseverenta în atingerea obiectivelor individuale si la nivel de departament; Dorinta de a-ti imbunatati continuu abilitatile; Orientare către client; Capacitatea de a lucra sub presiune; Simț analitic și inițiativă în luarea rapidă și corectă a deciziilor în funcție de situațiile întâlnite.

    Responsabilitati

    Ce vei face:
    Contactarea telefonica a clientilor și inițierea activităților de recuperare; Raportarea / Investigarea suspiciunilor de fraudă identificate în activitatea zilnică; Colaborarea cu toate departamentele companiei în vederea atingerii obiectielor individuale, precum și pentru rezolvarea cazurilor întâlnite în activitatea de recuperare; Stabilirea prin negociere de termene scurte de plată, conform strategiei la nivel de departament; Gestionarea portofoliului de clienți în condițiile și limitele de credit convenite.

    Alte informatii

    Ceea ce oferim:
    Un job flexibil, 100% remote; Abonament privat de sanatate la Regina Maria; Posibilitatea de a-ti dezvolta o cariera in mediul bancar; Mediu de lucru bazat pe deschidere și muncă în echipă; Oportunitati reale de dezvoltare profesionala; Pachet salarial motivant, care apreciaza foarte mult performanta.

    Suna atractiv? Hai sa ne cunoastem!

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Remote

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (60)