Internship Campina - Ofertare - Energetica

Angajator: Electromontaj
Domeniu:
  • Inginerie
  • Internship
  • Tip job: part-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Campina
  • Actualizat la: 27.04.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
    Scurta descriere a companiei

    Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.

    Cerinte

    Bună,
    Bine ai venit pe pagina noastră!

    Dacă vrei să înveți și să iei parte la proiectele noastre, într-o industrie care este în plină dezvoltare, aplică la programul de internship Arhitect Electric al Electromontaj.

    La noi nu vei face cafele și nu vei “plimba” documente dintr-o parte într-alta. Te vom lua alături de noi pe șantiere, să vezi cum se transformă proiectele din AutoCAD în realitate.

    Responsabilitati

    Ca să înveți alături de noi și să faci lucruri mari trebuie să ai următoarele calități:
    - Să fii student în an terminal sau la master – Facultatea de Energetica sau Facultatea de Mecanica
    - Să ai abilități de comunicare în limba engleză la nivel conversational
    - Să ai cunostințe de bază în utilizarea pachetului MS Office
    - Să ai capacitatea de a lucra în echipă și de a aborda proiecte cu entuziasm și responsabilitate

    Dacă vrei să devii un inginer experimentat și să fii mândru pentru că proiectele tale au impact major în realitatea imediată, aplică acum pe adresa de e-mail recrutare[at]em.ro până la data de 10 aprilie 2024.

    Alte informatii

    Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.

    Avem peste 70 de ani de experienţă în infrastructura de distribuţie de înaltă tensiune cu peste 400000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie şi înaltă tensiune. Suntem încrezători cu privire la viitor datorită celor aproximativ 1 500 de ingineri şi profesionişti care au demonstrat că excelenţa este realizabilă.

    Ce facem:

    Grupul EM include companii care furnizează cabluri electrice, cleme şi fitinguri, construiesc stâlpi, fundaţii forate, staţii electrice. Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, în acelaşi timp, la cele mai înalte standarde de calitate. De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gamă largă de proiecte de construcţii în diverse industrii: energie verde, telecomunicaţii, imobiliare, utilităţi şi infrastructură rutieră etc. Deţinem o staţie de testare stâlpi – una dintre cele mai mari şi mai moderne din lume.

    Te aștepăm alături de noi dacă:

    Vrei să ai impact; Îți place să contribui; Crezi în puterea echipei și a țelului comun; Ești o persoană responsabilă, iar siguranța ta și a celor de jur este o prioritate pentru tine.

    Locații Electromontaj în România:

    Sediul Central; Sucursala București; Sucursala Bacău; Sucursala Craiova; Sucursala Pitești; Stația de Încercări Stâlpi; Fabrica de Stâlpi Metalici Zincați; Fabrica de Cleme și Armături.

    Locații Electromontaj externe:

    Sucursala Bulgaria; Sucursala Cipru; Sucursala Emiratele Arabe Unite; Sucursala Iordania.

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Campina,

    Aplica fara CV
    6000 - 6500 RON NET / luna
    Campina, Ploiesti, Targoviste,