Stagiu de Practica P&G 2024

Angajator: P&G
Domeniu:
  • IT Software
  • Marketing
  • Vanzari
  • Tip job: stagiu de practica
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 27.04.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

     

    EȘTI ÎN CĂUTAREA UNUI STAGIU DE PRACTICĂ ȘI VREI SĂ CUNOȘTI ȘI SĂ EXPERIMENTEZI CE ÎNSEAMNĂ SĂ FACI PARTE DIN UNA DINTRE CELE MAI MARI COMPANII LA NIVEL GLOBAL? 

    OFICIAL AM DESCHIS PROGRAMUL DE PRACTICĂ ÎN P&G PENTRU STUDENȚII DIN ROMÂNIA.

    APLICĂ ȘI TU PENTRU A AVEA ACCES LA O OPORTUNITATE UNICĂ DE ÎNVĂȚARE ALĂTURI DE LIDERII NOȘTRI DIN DIFERITE DEPARTAMENTE.

    Vei avea ocazia timp de 4 săptămâni să colaborezi alături de alți studenți și să definiți împreună un proiect pentru cele mai inovatoare soluții. Coordonatorii P&G te vor ajuta pe toata durata programului să îți testezi și să îți dezvolți abilitățile și vor fi acolo să te îndrume și să îți răspundă la toate întrebările.

     

     

    De ce să aplici ? În stagiul de practică vei:

    • dobândi cunoștințe practice aplicabile în în timpul studiilor și al carierei viitoare

    • înțelege mai bine specificațiile departamentului din care vei face parte și cum arată o zi obișnuită de muncă pentru un angajat P&G

    • avea acces la lideri din P&G si la perspectiva lor privind dezvoltarea profesională și cum poți avea success într-o companie multinațională

    Despre Stagiul de Practică 2024:

    Stagiul de Practică 2024 este dedicat studenților din cadrul universităților din România, ce au inclus in curricula academică efectuarea unui stagiu profesional pe durata semenstrului II.

    În P&G ne bazăm pe colaborare și muncă de echipă, iar acest lucru va fi observat și în stagiul de practică. Studenții vor fi împărțiți în echipe pentru a lucra la un proiect comun, specific departamentului din care vor face parte. Fiecare echipa va fi coordonată de un manager din departament ce va avea ca scop principal îndrumarea studenților, oferirea de informații valoroase și de soluții reale din business pentru proiectul de practica.

    Când?

    Stagiul de Practică se va desfășura în perioada 2 Aprilie - 26 Aprilie 2024, cu program flexibil & hibrid.

    Job Qualifications

    Ești eligibil să aplici dacă:

    • Ești student la licență sau master și trebuie să participi la programul de practică obligatoriu din cadrul facultății

    • Ai cunoștințe avansate de limba engleză

    • Dorești să înveți și să dezvolți noi abilități


    În ce departamente poți face practică? În cadrul companiei Procter& Gamble poți face practică în departamente precum: Finanțe, Marketing, Vânzări, Logistică, HR, Achiziții și IT.

    Cum te poți înscrie? 

    Apăsa butonul de “Apply now” și completează formularul de aplicație. Apoi, vei primi informații cu privire la 2 teste online care sunt o parte esențială în procesul nostru de înscriere. Rezultatele obținute vor fi valabile timp de 12 luni, astfel, dacă vei dori să aplici la alte oportunități oferite de P&G, nu va trebui sa mai sustii încă o dată aceste teste. Mai multe detalii despre teste poți regăsi pe pagina noastră de cariere, la secțiunea Hiring Process.

     
    Studenții pot aplica la stagiile de practică, până la data de 25 Martie, iar data finalizarii testelor online poate fi cel tarziu 26 Martie. Studenții trebuie sa selecteze departamentul preferat pentru practică în formularul de aplicație.

    Cine suntem noi ? 


    Procter & Gamble este cea mai mare companie de Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) din lume. Compania deține peste 60 de mărci ce sunt livrate către 5 miliarde de consumatori și concurează în 160 de piețe. P&G a intrat pe piața din România în 1994, deținând mărci că Always, Pampers, Pantene, Head & Shoulders și Lenor. Astăzi, România este o piață cheie în Europa de Sud-Est, cu sediul local în București. Perspectiva, inovația și pasiunea echipelor talentate din P&G, ne-au ajutat să creștem într-o companie globală care este guvernată responsabil și etic, deschisă și transparentă și care susține cauzele bune și protejează mediul. Acesta este un loc în care poți fi mândru să lucrezi și să faci ceva care contează.

    Job Schedule

    Part time

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI, Ilfov,

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Vezi job-uri similare (89)