Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Angajatori de TOP active.


Vezi toate anunturile Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Marketing active pe Hipo.ro

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
  • Educatie - Training
  • Internship
  • Marketing
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • Arad
  • Oradea
  • Timisoara
  • Actualizat la: 15.03.2024
    Remote work: On-site


    Cea mai noua Academie de Cariera din Timisoara

     

    Angajatori de TOP se intoarce in Timisoara pe 15-16 martie 2024, iar editia viitoare se anunta plina de surprize.

    Te asteptam la prima academie de cariera marca Angajatori de TOP cu sfaturi direct de la profesionisti, discutii interactive si momente de networking care iti pot aduce un posibil mentor sau coleg de echipa!

    📆 15 Martie 2024

    📍 Centrul Regional de Afaceri Timisoara

    🎫 Participarea este 100% GRATUITA, dar locurile sunt limitate. Inscrie-te la acest anunt pentru a-ti asigura locul.


     

     


    Esti la inceput de drum?


    Alaturi de experti in cariera poti descoperi cum sa iti alegi jobul potrivit si care sunt skill-urile de care ai nevoie pentru a excela. Iata cateva dintre subiectele pe care ti le-am pregatit:

    🧩 STARTUL carierei tale - cum sa transformi provocarile in oportunitati si sa ramai increzator atunci cand nu ai experienta profesionala.

     




    Alaturi de Rebeca Peca, presedinte @Superhumans Romania, vei descoperi cum sa iti mentii increderea in tine chiar si atunci cand esti la inceput de drum.

     




    🧩 CV-ul si interviul de recrutare - afla cum sa creezi un CV care sa iasa in evidenta si sfaturi pentru interviul de angajare.



    Erica Neagu, HR Consultant te va ajuta sa iti descoperi valorile, interesele si obiectivele si iti va oferi sfaturi practice pentru a le valorifica in procesul de recrutare.







    🧩 Stabilirea obiectivelor profesionale - descopera cum sa iti creezi un plan profesional de termen-lung, dar si tactici pentru a-ti atinge obiectivele.




    Mihaela Plescan, Career Couch & Talent Advisor te va ajuta sa prioritizezi ariile dorite din cariera si sa gestionezi un nou rol sau o schimbare prin metoda Agile People.






    Ai deja experienta profesionala?


    Vom explora impreuna cum sa continui sa evoluezi, dar si cum sa gestionezi o schimbare in cariera.

    🧩 Work-life Balance: descopera cum poti lucra mai eficient, astfel incat sa eviti burnout-ul si sa maximizezi timpul liber.




     

    Adrian Cristea, Head of Quality Department @Continental Anvelope, iti va dezvalui tactici pentru a gasi echilibrul dintre munca si viata personala, chiar si atunci cand lucrezi intr-un mediu alert.

     



    🧩 Negocierea salariala: afla cum poti obtine salariul dorit si cum sa gestionezi o negociere salariala cu incredere





    Adelina Rosca, Owner and Managing Director @Rosman Talent Solutions, te va ajuta sa intelegi mai bine cum se desfasoara o negociere salariala si tactici pentru a reusi sa obtii salariul dorit








    🧩 Leadership & Performanta: descopera care este diferenta dintre un lider si un manager si cum poti folosi skill-urile soft pentru performanta si cooperare in cadrul unei echipe.




    Alaturi de Ovidiu Megan, Director @Asociatia Timisoara 2023 Capitala Europeana a Culturii vei explora cum te poate ajuta implicarea in societate sa ajungi la urmatorul nivel din cariera ta.








    Ai acces GRATUIT la 2 sesiuni speciale de cariera

    Vei avea acces si la workshop-urile de cariera Angajatori de TOP, unde ai ocazia sa intalnesti cei mai doriti angajatori de pe piata, sa afli sfaturi de cariera direct de la acestia si sa gasesti oportunitati profesionale pentru toate nivelurile de experienta.


    --------> Interviul de angajare. Tips&trips pentru a nu fi luat/a prin surprindere - Workshop sustinut de ContiTech Romania.

     


    Participa la Academia de Cariera marca Angajatori de TOP, povesteste-ne cum a fost experienta ta in formularul de feedback si intri automat in GIVEAWAY-ul nostru, unde poti castiga un Espressor KRUPS

    Beneficii

    • Training-uri
    • Cursuri

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Arad, Oradea, Timisoara,

    Aplica fara CV
    Arad, Oradea, Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (27)