Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Marketing
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 04.03.2024
  Remote work: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


  Cea mai noua Academie de Cariera din Timisoara

   

  Angajatori de TOP se intoarce in Timisoara pe 15-16 martie 2024, iar editia viitoare se anunta plina de surprize.

  Te asteptam la prima academie de cariera marca Angajatori de TOP cu sfaturi direct de la profesionisti, discutii interactive si momente de networking care iti pot aduce un posibil mentor sau coleg de echipa!

  📆 15 Martie 2024

  📍 Centrul Regional de Afaceri Timisoara

  🎫 Participarea este 100% GRATUITA, dar locurile sunt limitate. Inscrie-te la acest anunt pentru a-ti asigura locul.


   

   


  Esti la inceput de drum?


  Alaturi de experti in cariera poti descoperi cum sa iti alegi jobul potrivit si care sunt skill-urile de care ai nevoie pentru a excela. Iata cateva dintre subiectele pe care ti le-am pregatit:

  🧩 CV-ul si interviul de recrutare - afla cum sa creezi un CV care sa iasa in evidenta si sfaturi pentru interviul de angajare.

   
  Alaturi de Rebeca Peca, presedinte @Superhumans Romania, vei descoperi cum sa iti mentii increderea in tine chiar si atunci cand esti la inceput de drum.

   
  🧩 Stabilirea obiectivelor profesionale - descopera cum sa iti creezi un plan profesional de termen-lung, dar si tactici pentru a-ti atinge obiectivele.

  🧩 Profilul Angajatului de TOP: afla care sunt aptitudinile indispensabile pentru joburile viitorului si cum le poti dezvolta in mod eficient.   


  Ai deja experienta profesionala?


  Vom explora impreuna cum sa continui sa evoluezi, dar si cum sa gestionezi o schimbare in cariera.

  🧩 Work-life Balance: descopera cum poti lucra mai eficient, astfel incat sa eviti burnout-ul si sa maximizezi timpul liber.   

  Adrian Cristea, Head of Quality Department @Continental Anvelope, iti va dezvalui tactici pentru a gasi echilibrul dintre munca si viata personala, chiar si atunci cand lucrezi intr-un mediu alert.

     🧩 Reconversie profesionala: afla cum iti poti pastra entuziasmul atunci cand faci trecerea de la un domeniu la altul si cum sa minimizezi riscurile.

  🧩 Leadership & Performanta: descopera care este diferenta dintre un lider si un manager si cum poti folosi skill-urile soft pentru performanta si cooperare in cadrul unei echipe.

   
  Alaturi de Ovidiu Megan, Director @Asociatia Timisoara 2023 Capitala Europeana a Culturii vei explora cum te poate ajuta implicarea in societate sa ajungi la urmatorul nivel din cariera ta.
  Ai acces GRATUIT la 2 sesiuni speciale de cariera

  Vei avea acces si la workshop-urile de cariera Angajatori de TOP, unde ai ocazia sa intalnesti cei mai doriti angajatori de pe piata, sa afli sfaturi de cariera direct de la acestia si sa gasesti oportunitati profesionale pentru toate nivelurile de experienta.


  --------> Interviul de angajare. Tips&trips pentru a nu fi luat/a prin surprindere - Workshop sustinut de ContiTech Romania.

   


  Participa la Academia de Cariera marca Angajatori de TOP, povesteste-ne cum a fost experienta ta in formularul de feedback si intri automat in GIVEAWAY-ul nostru, unde poti castiga un Espressor KRUPS

  Beneficii

  • Training-uri
  • Cursuri

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>