Matlab/Simulink developer for System Design Automation

Angajator: Vitesco Technologies
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 20.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente, pentru toate tipurile de vehicule, cu focus pe cele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare.

  Soluțiile noastre mențin fluxul durabil și eficient de resurse umane, bunuri și servicii. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate și totodată ne îndeplinim responsabilitatea socială față de societate, demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru clienți și o alegere înțeleaptă pentru investitori.

  Produsele și serviciile se schimbă și noi modele de afaceri apar la fiecare 24 de ore, peste tot în lume. Noi suntem atenți la aceste evoluții pentru a determina și conduce simultan schimbarea și a inova ziua de mâine. Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu colegii noștri din întreaga lume. Ne încurajăm angajații să își creeze noi perspective, să cunoască alte domenii funcționale și alte culturi. Vitesco Technologies îi susține pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare. Așa profităm de oportunitățile care ne apar în cale – folosindu-ne de cunoștințele noastre pentru a dezvolta mobilitatea durabilă a viitorului.

  Cerinte

  Graduated university in the field of computer science, physics, mechanical engineering, electrical engineering, automotive engineering or a comparable field of study

  - Experience with Matlab, Simulink

  - Experience in the field of SW engineering, modeling, simulation, code generation or requirements engineering

  - Experience in programming in e.g. Matlab m-script, C, C++, Java

  - Fluent English spoken and written

  - Result orientation and passion

  - Structured way of working

  - Ability to communicate and work in a team

  Responsabilitati

  Modeling and running simulations of the SW functions implemented and tested by modeling in Matlab/Simulink and automatic code generation with EmbededCoder based on standardized design methods and tools.

  - Development of the method, tool, and workflow, i.e. also scripting and programming as a basis for continuous improvement of our workflows

  - Clarification and elaboration of the requirements of our internal users and stakeholders, i.e. requirements and needs regarding tool usage and features or application of the methods.

  - Consulting, support of our users and customer projects worldwide.