OPERATOR CNC

Angajator: Electromontaj
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Campina
 • Actualizat la: 23.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.

  Cerinte

  Bună,

  Bine ai venit pe pagina noastră.

  Colegii noștri din Electromontaj, Fabrica și Cleme de Armături din Câmpina, au nevoie de forțe noi pentru portofoliul de proiecte în continuă creștere și caută colegi cu următoarele abilități:

  • Școala profesională/liceu/școală postliceală
  • Experiența de minim 3 ani pe un post similar
  • Curs CNC

  De asemenea, dacă ești o persoană orientată spre rezultate cu un mod de lucru colaborativ ești cu atât mai potrivit în echipa noastră.

  Responsabilitati

  Ce vei face la noi?
  • Aprovizionarea locului de muncă cu materiale, semifabricate, SDV-uri în conformitate cu tehnologia de fabricație
  • Studiază comenzi, pregăteste maşini-unealtă cu comandă numerică pentru executarea lucrării
  • Prelucrează piesele conform cerințelor
  • Verifică vizual integritatea pieselor executate, a stării şi aspectului suprafeţelor prelucrate
  • Depozitarea şi expedierea piesele prelucrate
  • Îndeplinirea sarcinilor, activităților și a atribuțiilor specifice trasate de superiori în legatură cu activitatea pe care o desfășoară

  Alte informatii

  De ce să vii la noi?

  Pentru că aici parte de tot respectul cuvenit, într-un mediu de lucru dinamic, și ai posibilitatea să crești profesional.
  Suntem o echipă diversă, cu oameni faini, o echipă în care nu există „eu” ci „noi”, și odată ajuns aici, ești parte din familia noastră.
  Dacă ai citit tot anunțul și ai ajuns până aici, acum fă pasul final și aplică!

  Te va contacta colega noastră care recrutează oameni faini, de la departamentul HR, cu care vei avea o discuție super plăcută și de la care vei afla mai multe despre noi.

  Despre noi:
  Electromontaj este o companie de construcții-montaj energetice, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.
  Avem peste 70 de ani de experienţă în infrastructura de distribuţie de înaltă tensiune cu peste 400.000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie şi înaltă tensiune. Suntem încrezători cu privire la viitor datorită celor aproximativ 2.000 de ingineri şi profesionişti care au demonstrat că excelenţa este realizabilă.
  Grupul Electromontaj include companii care furnizează cabluri electrice, cleme şi fitinguri, construiesc stâlpi, fundaţii forate, staţii electrice. Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, în acelaşi timp, la cele mai înalte standarde de calitate. De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gamă largă de proiecte de construcţii în diverse industrii: energie verde, telecomunicaţii, imobiliare, utilităţi şi infrastructură rutieră etc. Deţinem o staţie de testare stâlpi – una dintre cele mai mari şi mai moderne din lume.

  Locații Electromontaj în România:
  Sediul Central este în București
  Sucursale în țară: București, Bacău, Craiova, Pitești,
  Stația de Încercări Stâlpi, București
  Fabrica de Stâlpi Metalici Zincați, București
  Fabrica de Cleme și Armături, Câmpina

  Locații Electromontaj externe:
  Sucursale: Bulgaria, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Iordania.