Internshipul: fii candidatul potrivit (Ultimele locuri libere)

Companie: JTI Romania
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 25.03.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


  31 martie | 14:30 | 45 de minute | Sala A
   

  Sunt multe întrebari care încolțesc in mintea unui student sau a unui proaspăt absolvent: Ce fac în continuare? De unde să încep? De ce să fac un internship? Cum să abordez un internship? Cum să îl transform in ceva valoros pentru mine? Ce fac dacă nu imi știu drumul in carieră? Ce ar trebui să fac concret intr-un internship? 

  Dacă te numeri printre cei care au aceste întrebari si nu au găsit înca răspunsurile, te invit la un workshop cu tema - Internshipul – fii candidatul potrivit! 

  După 14 ani de experiență in derularea programului de internship in JTI suntem gata să îti împărtășim tot ce am invățat de la internii noștri! 


   JTI Romania este membra a Japan Tobacco International, important producator international de tutun cu peste 44.000 de angajati, in 130 de tari, avand sediul central in Geneva, Elvetia. JTI Romania a fost certificata Top Employer Romania 2023, pentru a zecea oara consecutiv, si a obtinut, pentru prima data, certificarea Global Equality Standard (GES)!   Accesul in cadrul workshopului este GRATUIT, dar locurile sunt LIMITATE.  Speaker:


  Stoleriu Petru - 
  Learning and Development Manager la JTI
   

  Sunt un om pasionat de tot ceea ce fac. Imi plac oamenii, interactiunea cu ei imi da energie si ma motiveaza. Imi place sa incurajez discutiile libere/deschise, sa ascult fara sa judec, imi place sa stiu ca aduc valoare adăugata in discuții fara sa impun.  

  Dupa terminarea studiilor, nu mi-am creionat cariera cu o ținta finală in minte, ci am ales un prim drum pe care ‘l-am simțit” ca ma pune in valoare si  rezoneaza cu mine la acel moment. Astfel, am ales domeniul vânzărilor. După o perioada de timp extraordinara petrecuta in vanzari, trecand prin diferite roluri si coordonand echipe diverse, m-am indreptat spre domeniul Resurselor Umane. Schimbarea a venit in mod natural si intr-un moment in care am simtit că vreau si pot sa sprijin oamenii in dezvoltarea lor, sa ii sustin, sa am un impact in cresterea lor profesionala si in dezvoltarea performantei lor.   📍 Unde are loc evenimentul?

  Sala Palatului, Strada Ion Campineanu 28, Bucuresti  De ce sa participi la workshop:

   intalneste-te direct cu reprezentantii companiei
   fa cunostinta cu persoane la fel de pasionate ca si tine
   fa un pas in cariera ta, dezvolta-ti aptitudinile


  In cadrul workshopului, vei avea ocazia sa fii inscris automat la un giveaway pentru o bratara fitness Huawei Band 7🎁 alaturi de o diploma de participare. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi chestionarul de feedback la finalul workshopului.
   

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.