Incoming Travel Manager

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ManpowerGroup Romania active.


Vezi toate job-urile Incoming Travel Manager active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Turism active pe Hipo.ro

Angajator: ManpowerGroup Romania
Domeniu:
 • Turism
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 08.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  De peste 70 de ani, ManpowerGroup reprezinta puntea de legatura intre milioane de persoane si piata muncii, prin brandurile sale Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions si Right Management. Compania este prezenta pe piata din Romania din 2003, iar in acesti ani peste 400 de clienti si zeci de mii de candidati au avut incredere in noi pentru a le oferi flexibilitatea, agilitatea, talentele, competentele si oportunitatile de care au nevoie. Indiferent daca va aflati la inceput de drum, sau sunteti profesionisti experimentati, brandurile ManpowerGroup va pot oferi oportunitatile potrivite de a va dezvolta, a dobandi noi abilitati si competente, a fi expusi la proiecte pline de provocari si a creste profesional.

  Cerinte

  Minim 3 ani experienta in activitatea de organizari tururi si elaborarea pachetelor turistice; Diploma studii superioare (studiile in domeniul turismului reprezinta un avantaj); Limba engleza, nivel avansat (scris si vorbit); Foarte buna cunoastere a locatiilor din Romania (hoteluri, spatii de evenimente, spatii de inchiriat); Disponibilitate de a calatori in tara.

  Responsabilitati

  Activitati de comunicare care urmaresc sa atraga turisti straini in Romania;
  Stabilire, dezvoltare si mentinere de bune relatii cu parteneri locali/prestatori de servicii turistice (hotelieri, transportatori, ghizi);
  Cercetarea / analiza oferelor de tururi si programe turistice in Romania;
  Comunicare cu vizitatori potentiali/operatori de tururi din strainatate; Identificare/ comunicare cu si dezvoltare relatii de colaborare cu operatori de tururi din strainatate.

  Beneficii:
  Comision din vanzare
  Training
  Infotrip