Milk Procurement Trainee

Employer: Danone
Domain:
 • Acquisitions - Logistics - Supplies
 • Job type: full-time
  Job level: Student/Graduate
  Location:
 • BUCHAREST
 • Updated at: 29.11.2022
  Short company description

  Povestea DANONE a început acum mai bine 100 de ani cu un vis. Cel al unui mic antreprenor, Issac Carasso, de a îmbunatăți starea de sănătate a oamenilor care sufereau de probleme intestinale. În spatele realizării acestui vis s-au aflat de-a lungul anilor mii de oameni și lideri extraordinari. Astazi, Danone este o companie globală, cu un portofoliu extins care conține lactate proaspete, produse pe bază de plante, nutriție infantilă, apă minerală îmbuteliată și nutriție medicală.

  Vei fi parte a unei echipe care-ți va oferi satisfacția de a face bine, parte a unei companii care aspiră la a avea un impact pozitiv în comunitate și pentru lumea înconjurătoare, prin produsele pe care le oferă și practicile după care se conduce.
  Vei contribui la misiunea noastră, de a oferi oamenilor o sănătate mai bună, într-un mod sustenabil, și vei lucra într-un mediu care pune accent pe starea de bine. Valorizăm spiritul de inițiativă și apreciem inovația: fiecare dintre angajații noștri este încurajat să învețe și să crească.

  Imbrățișăm diversitatea în organizația noastră. Aceasta înseamnă ca acordăm atenție deplină și echitabilă tuturor candidaților infiferent de rasă, culoare, religie, vârstă, sex, orientare sexuală, identitate de gen, opinie politică, origine națională și dizabilitate sau stare de sănătate.

  Hai și tu în echipa Danone!

  Requirements

  The Ideal Candidate:
  Reliable and committed Results-oriented – punctual – resilient Quick problem solver Excellent MS system knowledge (Excel, Powerpoint, Outlook) Excellent communication skills in English

  Benefits:
  - Net monthly salary: between 500 - 530 EUR;
  - Meal tickets: 15 RON/workday;
  - Bookster subscription;
  - Work from home;
  6 months contract with the possibility to extend
  Descrierea companiei

  Responsibilities

  Objective of the role:
  Support the Milk Team in the daily business operation, reporting, project management, presentation preparation.

  As a starting point you will:
  Execute administrative tasks by putting data into SAP. Continuous SAP administration and/ or maintenance to assure accurate & up-to-date database Support and assist Milk / C&P Team to and prepare reports based on actual need (daily or periodic operation). Communicate and interact with farmers to assis in problem solving (invoice, payments etc