Danone

Orase: BUCURESTI,
Industrie: FMCG

Site http://www.danone.com/
Facebook www.facebook.com/DanoneRomania


Misiunea noastră?

Să aducem sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni, ghidându-ne după cele 4 valori ale noastre: DESCHIDERE, PROXIMITATE, UMANISM si ENTUZIASM. Acestea reflectă modul în care ne purtăm în afaceri ca indivizi, unul cu altul, precum şi în lumea din jurul nostru. Ele ne-au ajutat să creştem an de an şi să ne împărtăşim viziunea cu o lume întreagă.

Astfel, grupul Danone reuneşte angajaţi care, deşi provin dim medii şi culturi diferite, împărtăşesc aceleaşi valori. Avem peste 100.000 de angajaţi, activăm în peste 140 de ţări şi suntem brandul preferat de 900 de milioane de consumatori!

Grupul Danone deține primul loc în lume pentru producția de lactate proaspete, acumulând o experiență de aproape 100 de ani în producerea iaurturilor. De asemenea, ocupăm locul 2 mondial în industria apelor şi în alimentele pentru copii.

În România, suntem prezenţi  încă din 1997, producem din 1999 peste 1 milion de iaurturi zilnic şi suntem lider pe piaţa de lactate proaspete. Fabrica noastră este localizată în Bucureşti şi avem peste 500 de angajaţi peste tot în ţară!

Află mai multe despre noi accesând: http://www.angajamzambete.danone.ro/

 

Danone este in cautarea unei noi generatii de management trainee in departamentul Industrial.

Industrial Management Trainee

Peste o treime din angajatii Danone lucreaza in fabrica, acolo unde sunt create produsele. Industrialul este un motor major de performanta pentru companie, actionand conform 5 principii: siguranta, calitate, cost, livrare la timp si motivarea angajatilor.

Pentru a obtine linii de productie din ce in ce mai flexibile si pentru a imbunatati performanta fabricii, Industrialul se actualizeaza in permanenta, dezvoltand noi concepte de productie si dezvoltand competentele angajatilor.

Principalele abilitati pe baza carora poti evolua in cariera in Industrial sunt pragmatismul si gandirea anticipativa.

Principalele arii din componenta departamentului sunt: Ambalare, Procesare, Calitate Fabrica, Mentenanta, Utilitati, Investitii, Mediu si Performanta.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Danone

Companie Oras(e) Data
Warehouse Admin

full-time0 - 1 an experienta

Scopul pozitiei de Administrator depozit este acela de a monitoriza permanent stocul din Depozitul Central si de a gestiona livrarile. Pozitia presupune lucrul in schimburi.

Danone BUCURESTI
17.03.2018
Junior Managers Program - SURF Danone

full-timeStudent/Absolvent

Ready to SURF into Danone’s Junior Manages Program? As a potential SURF talent you will be supported with extensive development, unique learning opportunities, challenging local and multi-country projects, and job rotation in a 2-year fast track program.

Danone BUCURESTI
17.03.2018
Human Resources Trainee - 6 months

full-time0 - 1 an experienta

Danone Romania is looking for an HR Trainee in Bucharest for a 6 months' traineeship. It is a very interesting job with a wide scope of responsibilities in HR with a possibility to see insight how the business works. Take this opportunity to GROW within Danone!

Danone BUCURESTI
13.03.2018
Finance Trainee - Material Cost Controller - 6 months

full-time0 - 1 an experienta

Danone Romania is looking for an Finance Trainee in Bucharest for a 6 months' traineeship. It is a very interesting job with a wide scope of responsibilities in Controlling with a possibility to see insight how the business works. Take this opportunity to GROW within Danone!

Danone BUCURESTI
13.03.2018

Joburi Danone

Companie Oras(e) Data