Danone

Orase: BUCURESTI
Industrie: FMCG

Site http://www.danone.com/
Facebook www.facebook.com/DanoneRomania


Misiunea noastră?

Să aducem sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni, ghidându-ne după cele 4 valori ale noastre: DESCHIDERE, PROXIMITATE, UMANISM si ENTUZIASM. Acestea reflectă modul în care ne purtăm în afaceri ca indivizi, unul cu altul, precum și în lumea din jurul nostru. Ele ne-au ajutat să creștem an de an și să ne împărtăşim viziunea cu o lume întreagă.

Astfel, grupul Danone reuneşte angajaţi care, deşi provin dim medii şi culturi diferite, împărtăşesc aceleaşi valori. Avem peste 100.000 de angajaţi, activăm în peste 140 de ţări şi suntem brandul preferat de 900 de milioane de consumatori!

Grupul Danone deține primul loc în lume pentru producția de lactate proaspete, acumulând o experiență de aproape 100 de ani în producerea iaurturilor. De asemenea, ocupăm locul 2 mondial în industria apelor şi în alimentele pentru copii.

În România, suntem prezenţi  încă din 1997, producem din 1999 peste 1 milion de iaurturi zilnic şi suntem lider pe piaţa de lactate proaspete. Fabrica noastră este localizată în Bucureşti şi avem peste 500 de angajaţi peste tot în ţară!

Află mai multe despre noi accesând: http://www.angajamzambete.danone.ro/

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Danone

Companie Oras(e) Data
PMO Master Data Trainee

full-time0 - 1 an experienta

Young graduated University with some experience/ involvement in projects (including the ones during school) You are a fast learner, team player and full of initiative You have strong communication skills and attention to details

Danone BUCURESTI
26.09.2020
Operator ambalare

full-time0 - 1 an experienta

Responsabil pentru procesul de ambalare cu respectarea specificatiilor si a modurilor de operare

Danone BUCURESTI
24.09.2020
ANALIST LABORATOR

full-time1 - 5 ani experienta

Ai experienta in industria alimentara? Te remarci prin calitatea activitatii tale si pentru atentia acordata detaliilor? Atunci, ne-ai gasit si acesta este primul pas spre o colaborare de succes. Cum putem deveni colegi? Aplica acum pentru: ANALIST LABORATOR

Danone BUCURESTI
24.09.2020

Joburi Danone

Companie Oras(e) Data