Internship_IT

Angajator: Sun Wave Pharma
Domeniu:
 • IT Hardware
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.02.2023
  Scurta descriere a companiei

  Sun Wave Pharma este compania farmaceutică Nr. 1 in Medicină alternativă ce promovează o gamă largă de produse naturale, în domeniile: Gastroenterologie, Obstetrică și Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Reumatologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie şi ORL, prin 9 Divizii strategice și peste 330 de profesionisti în teren acoperind întreaga țară.
  Prin produsele noastre naturale creștem calitatea vieții pacienților și susținem menținerea unei vieți sănătoase, indiferent de vârstă. Inovăm, colaborăm, investim în știință și credem cu tărie că sănătatea optimă nu apare din întâmplare, ci este un proces susținut.

  Cerinte

  Dacă ONESTITATEA, INTEGRITATEA ŞI RESPECTUL sunt valori care te reprezintă, dacă ești pasionat și dornic să înveți de la profesioniști, noi te aşteptăm în echipa SUN WAVE PHARMA!

  Responsabilitati

  Scopul acestui internship sau stagiu de practica este acumularea de experienta in conditii de lucru reale, care ofera conditiile propice pentru a-ti pune in aplicare tot ceea ce ai invatat.

  Alte informatii

  Internship Platit, part time, program de lucru flexibil