Reprezentant Medical

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 01.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA HR in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA HR desfasoara procesul de recrutare. Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA HR care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.
  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA HR este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.
  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.
  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  BIA HR este in cautarea unei persoane pentru pozitia Reprezentant medical. Pozitia este deschisa pentru o companie din domeniul medical.

  - Studii superioare - studiile medicale constituie avantaj;
  - Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala;
  - Cunostinte MS Office;
  - Experienta anterioara minim 1 an intr-un post similar;
  - Persmis auto valabil de minim 2 ani;
  - Abilitati de comunicare si negociere, bun cunoscator de tehnici de vanzare;
  - Cursuri de specialiatate (vanzari) – constituie avantaj;
  - Persoana organizata cu atitudine pozitiva, dinamica, motivata, cu abilitati dezvoltate de comunicare si de relationare;
  - Capacitate de planificare si organizare;
  - Orientare catre rezultate si atingerea obiectivelor;
  - Disponibilitate pentru program prelungit si munca de teren.

  Responsabilitati

  - Identifica si contacteaza medicii in vederea promovarii serviciilor medicale ale companiei si incheierea contractelor de colaborare cu acestia;
  - Intocmirea ofertelor pentru pacienti / companii ;
  - Intretine relatiile cu medicii;
  - Raspunde pentru corecta executare a contractelor si a acordurilor cu abonatii;
  - Rezolvarea prompta a sesizarilor pacientilor / abonatilor;
  - Participa la congrese, simpozioane si alte manifestari stiintifice;
  - Realizarea obiectivelor calitative si cantitative in conformitate cu planul de vanzari stabilit;
  - Intocmirea rapoartelor de activitate si transmiterea acestora catre coordonatorul direct.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>