Customer Support limba Germana companie aeriana

Angajator: Kapital HR
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  Kapital HR este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, principala activitate fiind cea de recrutare si executive search.

  Am creat Kapital HR din pasiune pentru munca noastră, ne motiveaza bucuria celor care ne mulțumesc atunci când le găsim noi locuri de muncă sau când învață lucruri noi, precum și din dorința de a contribui la maturitatea pietei de afaceri din Romania.

  Cerinte

  Nivel avansat limba Germana, atat scris cat si vorbit;
  Limba Engleza nivel mediu-avansat.
  Bune abilitati de comunicare;
  Cunoasterea pachetului Office;

  Responsabilitati

  Activitate department Voce: Apeluri vocale (primite) de la pasageri care solicită noi rezervări, anulări de bilete de avion, modificări ale datei zborului.
  Program pe ture L-D 5 zile pe saptamana, 8h + 1h pauza de masa, ture prin rotatie, zile de weekend acoperite prin rotatie.

  Activitate department Back-office: Agentii prelucreaza cazuri venite de la client, solicitari cu privire la bagaje pierdute, stricate, intarziate; zbor intariat sau anulat; incidente la zbor; Pot fi si intrebari generale despre masuri COVID, aeroporturi, informatii despre reglementari bagaje, caini la bord, rezervari pentru copii (nu facem rezervari propriu zise).
  Program Luni-Vineri: 10:00 - 19:00

  Activitate department Sorting: Analiza si sortarea ticketelor in functie de cerintele clientului si distribuirea lor catre departamentele specifice pentru rezolvare.
  Program Luni-Vineri: 10:00 - 19:00

  Alte informatii

  Salariu atractiv diferit de la departament la departament;
  Bonuri de masa;
  Asigurare medicala;
  Bonusuri de performanta;
  Colectiv tanar;