Inginer Proiectant Bucuresti

Angajator: Enel
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 04.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  Enel este o companie prestigioasă care are ambiție și îmbrățișează schimbarea! Având o direcție clară de a sprijini tranziția energetică și a fi un model de organizatie sustenabilă, a luat și măsuri concrete și sistematice prin care contribuie la această schimbare tectonică pe care industria energiei o traversează în prezent.
  E o oportunitate extraordinară să lucrezi în energie în această eră a tranziției energetice, iar împreună avem șansa să contribuim în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare, toate acestea urmând principiul creării de valoare în comun, împreună cu comunitățile pe care le servim.

  Cerinte

  Companie: E-Distributie Muntenia
  Locatie: Bucuresti, bd. Tudor Vladimirescu
  Contract: perioada determinata (2 ani) prin agent de munca temporara

  Competente profesionale si tehnice necesare:

  - Studii superioare de lunga durata finalizate - profil energetica/electrotehnica/electromecanica/electronica;
  - Experienta cu instalatii electrice de distributie a energiei electrice, cunoasterea legislatiei de securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta, Standardul OHSAS 18001;
  - Cunostinte solide operare PC, experienta in utilizarea pachetului MS Office;
  - Capacitate de analiza si sinteza;
  - Capacitate de organizare, adaptare rapida la situatii noi, stabilitate emotionala;
  - Gestiune excelenta a muncii repetitive;
  - Capacitate de lucru in conditii de stres;
  - Abilitati de comunicare;
  - Adoptarea metodologiei Agile pentru a solutiona posibile blocaje;
  - Cunostinte sistem SAP constituie avantaj;
  - Electrician autorizat ANRE constituie avantaj;
  - 3 ani experienta in sistemul energetic constituie un avantaj.

  Responsabilitati

  Responsabilitati:

  - Analizeaza si emite solutii de racordare pentru consumatori/producatori in conformitate cu legislatia actuala;
  - Incarca in sistemele informatice datele preluate din teren.

  Alte informatii

  Ce avem de oferit:

  Fiti parte din revolutia tranzitiei energetice: faceti posibila electrificarea curata. Veti avea sansa sa faceti parte din familia Enel Group, una dintre cele mai importante companii de utilitati din lume.

  - Abonament pentru servicii medicale la o retea de clinici private;
  - Program de integrare intr-o echipa profesionala, tanara si dinamica;
  - Oportunitati de dezvoltare profesionala reala;
  - Mediu de lucru international;
  - Mod de lucru hybrid (birou & smartworking);
  - Zile libere bonus (Zi de nastere, Ziua Energeticianului);
  - Oferte speciale din partea colaboratorilor nostri;
  - O structura multinationala in care poti construi o cariera;
  - Abonament Bookster.

  Ce altceva trebuie sa stii?

  Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.

  Grupul ENEL e o companie multigenerationala, caracterizata de valorile diversitatii si incluziunii. Indiferent de varsta, etnie, gen sau dizabilitate, aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te adapta si a obtine performanta. Pentru ca in ENEL, diferentele devin oportunitati!

  Grupul Enel în România

  Grupul Enel activează în peste 30 de țări din lume și se bucură de încrederea celor aproximativ 70.000 de angajați la nivel global. Grupul Enel în România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, al producției de energie electrică din surse regenerabile și al soluțiilor digitale inovatoare din domeniul energiei. Grupul a intrat pe piața din România în, iar în prezent oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți. Are aproximativ 3000 de angajați în România în toate companiile, iar colaborarea lor se bazează pe valorile Open Power: responsabilitate, inovație, încredere și proactivitate.

  E o oportunitate extraordinară să lucrezi în energie în această eră a tranziției energetice, iar împreună avem șansa să contribuim în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare, toate acestea urmând principiul creării de valoare în comun, împreună cu comunitățile pe care le servim.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Enel. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Enel >>