Banking Officer. Primul tau job!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Libra Internet Bank SA active.


Vezi toate job-urile Banking Officer. Primul tau job! active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Libra Internet Bank SA
Domeniu:
  • Banci
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 24.08.2022
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Salutare! Noi suntem Libra Internet Bank, încântați că îți dorești să ne cunoaștem. Suntem acel angajator dornic să descopere și să dezvolte cea mai creativă versiune a ta, pentru ca împreună să oferim clienților cele mai bune experiențe bancare, prin produse și servicii inovatoare.

    Ce ne definește?
    - Suntem de 26 de ani prezenți pe piața bancară.
    - Suntem cunoscuți pentru strategia noastră de nișă, fiind specializați în domenii precum Profesiile Liberale, AgriBusiness, Real Estate sau Digital Banking.
    - Suntem una dintre cele mai digitalizate și agile bănci din România și pionieri în lansarea serviciilor și produselor online: am lansat primul cont 100% online, primul credit 100% online și multe alte servicii bancare digitale.
    - Suntem denumiți și ”banca fintech-urilor” pentru că oferim infrastructură bancară unora dintre cele mai mari fintech-uri, precum Revolut, Monese, TransferWise, Paysera.

    De ce să ne alegi?
    - Investim și oferim recunoștință tuturor colegilor noștri. Odată ajuns în echipă, te faci remarcat rapid și promovezi pe baza rezultatelor tale: peste 70% dintre colegii care ocupă poziții manageriale, provin din promovare internă.
    - Suntem tineri, vârsta medie este de 33 de ani și adevărați specialiști - vei găsi aici oameni energici, dispuși întotdeauna să te ajute.
    - Construim programe dedicate angajaților, strâns legate de pasiunile lor, dar și de nevoile de dezvoltare: Libra Energize, Libra Cultural, Share Your Hobby, Libra Voices, Debatable, Mentoring, peste 2,000 de ore training anual.
    - Nu în ultimul rând, conform studiului realizat de undelucram.ro, Libra este cel mai bun angajator din domeniul financiar-bancar din ultimii trei ani consecutivi.

    Hai în echipa Libra!
    Te așteptăm alături de noi pentru a construi împreună o experiență de banking inovatoare. Noi evoluăm rapid. Și tu poți!

    Cerinte

    - Ai finalizat studiile superioare sau esti student in an terminal;
    - Esti interesat de sistemul financiar-bancar si iti doresti o cariera de succes in acest domeniu;
    - Iti place sa lucrezi cu oamenii, sa ii ajuti pe cei din jurul tau si esti un problem-solver innascut;
    - Te caracterizeaza comunicarea eficienta, orientarea catre rezultate si proactivitatea.

    Responsabilitati

    Primul job nu se uita niciodata. De aceea, daca vei alege sa te alaturi echipei Libra in rolul de Banking Officer, noi ne vom asigura ca vei avea parte de o experienta foarte buna, de care le vei povesti cu entuziasm prietenilor tai 🙂 Vei gasi aici o echipa tanara (we really mean it), cu oameni energici (sau energizeri), adevarati profesionisti (🔝), dispusi intotdeauna sa te ajute.

    Rolul de Banking Officer se adreseaza celor care sunt in cautarea primului loc de munca si care vor sa afle tooooate tainele bankingului. Inainte de indeplinirea cu succes a rolului, beneficiezi de traininguri complexe ce te vor ajuta in buna desfasurare a activitatii si intelegerea cat mai detaliata a responsabilitatilor postului. Te ajutam sa identifici si sa descoperi ce rol ti se potriveste cel mai bine, oferind programe de mentorat, cursuri de dezvoltare atat profesionala cat si personala.

    Rolul de Banking Ofiter este disponibil in 2 divizii: Operatiuni&Suport si Vanzari Retail.

    In cadrul echipelor de Operatiuni&Suport te vei ocupa de:
    - Oferirea de suport clientilor care doresc sa isi creeze un cont online, pentru a rezolva cu succes problemele care intervin;
    - Efectuarea corecta si la timp a tuturor operatiunilor ce tin de fluxul de deschidere cont online clienti, prin intermediul unui proces video (interviu video cu clientul);
    - Oferi suport clientilor in efectuarea corecta si la timp a tuturor operatiunilor bancare ordonate pe Internet Banking, cu cardurile sau prin platforma Librapay;
    - Colectezi, analizezi si evaluezi sugestiile si propunerile primite din sucursale referitoare la procesele operationale, propui schimbari si imbunatatiri.
    Roluri disponibile: Video Banking Officer; Customer Support Officer; Card Support Specialist; Banking Analyst.

    In cadrul echipelor de Vanzari:
    - Vei lucra intr-una din sucursalele Libra si le vei oferi suport clientilor care viziteaza sucursala, pentru a realiza operatiunile de care au nevoie, incluzand si operatiuni cu cash.
    - Verifici documentele pentru plati, incasari si operatiuni la ghiseu ale clientilor, precum si pentru acordarea de credite pentru clientii persoane fizice;
    - Participi activ in atingerea rezultatelor de business ale sucursalei prin gestionarea clientilor Persoane Fizice;
    Roluri disponibile: Personal Banker Trainee, Consilier financiar bancar, Consilier financiar bancar back-up, Manager Relatii cu Clientii Profesii Liberale.

    Alte informatii

    Ce iti oferim:
    Beneficii legate de timp
    - Liber de ziua ta de nastere;
    - Program flexibil, incepi oricand intre 8:00 si 10:00 si finalizezi programul dupa 08h30min, 30 minute reprezentand pauza de masa;
    - Late Monday / Early Friday: Luni poti incepe oricand pana in ora 12:00 si recuperezi in zilele care urmeaza, iar vinerea poti finaliza programul la ora 14:30, daca in saptamana incheiata ai recuperat orele diferenta;
    - Concediu de studii;
    - Concediu sabatic, la implinirea a 5 ani in organizatie.

    Salariu si alte beneficii
    Salariul lunar de incadrare este intre 3.500 si 7.000 lei brut
    - Tichete de vacanta (3,000 lei);
    - Tichete de masa (30 lei/zi);
    - Prime de sarbatori;
    - Abonament medical la clinica privata premium Sanador;
    - Abonament la Bookster;
    - Pensie privata;
    - Ajutor pentru evenimente deosebite;
    - Costuri si dobanzi speciale la toate serviciile bancare.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Remote

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (129)