Asistent Departament Achizitii

Angajator: PROFI ROM FOOD
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 09.08.2022
  Scurta descriere a companiei

  De aproape 22 ani, lantul de magazine Profi se dezvolta continuu, in ritm accelerat. Este aproape de pragul de 1.500 de magazine in peste 681 de localitati, si urmeaza sa deschida sute de noi magazine in urmatorii ani.
  Profi este cel mai mare angajator privat din Romania, care se mandrește cu peste 2.000 de colegi promovati anual.
  In 2021 Profi a introdus un nou concept de magazin – care, in baza succesului de care se bucura, urmeaza sa se extinda in intreaga retea – lucru ce puncteaza inca un pas important in evoluția companiei.
  Povestea Profi nu are sfarsit ci doar capitole noi, ce prind contur alaturi de toti colegii nostri si anunta transformari insemnate!
  Abia asteptam sa aflam mai multe si despre tine ai sa ne cunoastem!

  Cerinte

  - ai experienta in comert si achizitii de preferat;
  - esti o persoana organizata,
  - esti proactiv/a,
  - ai aptitudini de negociere
  - ai capacitatea de a lucra cu proceduri, de a intelege si implementa procedurile societatii, constituind exemplu personal de cunoastere si respectare in totalitate a procedurilor, regulamentelor si a manualelor de lucru existente,
  - ai capacitatea de a comunica eficient pe verticala si orizontala in cadrul structurii organizatorice a societatii, atat oral cat si in forma scrisa (rapoarte, e-mail, etc.),
  - ai bune abilitati de lucru cu rapoarte si cifre, intelege importanta raportarilor exacte si la timp, stie sa citeasca si sa interpreteza aceste rapoarte,
  - ai bune abilitati de operare P.C.
  - cunosti limba engleza la nivel mediu.

  Responsabilitati

  - Vei introduce, corect si la timp, preturile de lista transmise de catre furnizori;
  - Vei fi responsabil de introducerea corecta a discountului negociat la nivel de furnizor si contract comercial;
  - Vei fi responsabil de introducerea corecta si la timp a preturilor de achizitie nete;
  - Te vei asigura ca introducerea in sistem a preturilor de achizitie se face doar in baza unui formular de modificare preturi semnat de catre toate persoanele responsabile Junior Buyer/ Buyer / Senior buyer si Manager Achizitii Dept;
  - Introducerea corecta si la timp a preturilor de vanzare;
  - Vei fi responsabil de introducerea corecta si la timp a preturilor de achizitie promotionale, doar in baza formularelor promotionale semnate si stampilate de catre furnizor;
  - Vei asigura o situatie clara si corecta (dosar) cu toate modificarile de pret operare pe parcursul anului – si acceptate/ semnate de catre nivelele ierarhice superioare.

  Alte informatii

  Noi suntem:

  #OameniiDeLaProfi si ne ghidam zilnic dupa cele 3 valori – respect, onestitate si responsabilitate.
  Cautam oameni buni si implicati care vor sa creasca personal si profesional, alaturi de o echipa cu peste 25.000 de colegi in toata tara.
  Suntem deschisi ss ii primim in echipa noastra pe cei care vor sa faca parte din rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire la nivel national si cel mai mare numar de magazine din Romania.
  Scopul fiecarei zile este sa fim mai buni si sa reprezentam cu mandrie brandul Profi.
  Compania noastra evolueaza odata cu oamenii care stau la baza acesteia, de aceea traseul frumos pe care il au colegii nostri, confirma de fiecare data aprecierea si recunoasterea pe care le aratam celor care se implica, sunt responsabili si vor sa isi construiasca o cariera la Profi.

  Ce facem noi pentru tine?

  Bunatatea este limbajul nostru comun la Profi, iar asta se reflecta in actiunile pe care le desfasuram din grija pentru toti colegii nostri.
  - Investim in oamenii care ne reprezinta, oferind traininguri profesionale;
  - O platforma de beneficii fixe - beneficii aniversare, discounturi pentru servicii medicale si multe alte oferte negociate cu diversi parteneri, care vin in intampinarea nevoilor tale.
  - Oferim posibilitatea dе specializare, dezvoltare profesionala și personala;
  - Oferim posibilitati reale dе promovare.