Contabil sef

Angajator: Metropolitan Residence
Domeniu:
 • Constructii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 04.07.2022
  Scurta descriere a companiei

  METROPOLITAN este lider în dezvoltarea proiectelor imobilare din București. Misiunea noastră vizează dezvoltarea unor proiecte inovatoare, folosindu-ne de cele mai înalte cerințe de calitate și, în același timp, suntem atenți și la mediul înconjurător. Construim pentru clienții noștri și, mai mult decât atât, le îmbunătățim calitatea vieții și îi asigurăm de suportul nostru permanent printr-o relație de parteneriat. Dovada succesului nostru constă în miile de familii mulțumite de casele construite de noi. Încă din 2010 am construit mai mult de 3.000 de apartamente. Valoarea totală de piață a proiectelor imobiliare dezvoltate de noi se ridică la 170 milioane de euro.

  Cerinte

  Candidatul Ideal
  Studii superioare economice în domeniul financiar-contabil; Cunoaşterea la nivel profesionist a legislaţiei în domeniul financiar-contabil; Capacitate de analiză şi sinteză; Capacitate de autoorganizare şi punctualitate; Stabilitate psihică, echilibru emoţional, constanţă în atitudini; Putere de decizie şi asumarea responsabilităţii; Memorie dezvoltată, judecată rapidă; Capacitate de deducţie logică.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului
  Organizarea, coordonarea şi controlul activităţii de gestiune contabilă şi evidenţa contabilă a societăţii. Coordonarea şi supervizarea tuturor activităţilor contabile din firmă. Studierea permanentă a legislaţiei în domeniul financiar-contabil şi aplicarea ei în cadrul firmei. Organizează şi asigură efectuarea corectă şi la timp a tuturor înregistrărilor în contabilitate, cronologic şi sistematic; Urmareste plata in termenul legal a taxelor si impozitelor. Intocmeste lunar situatia taxelor de plata, inainte de termenul scadent al acestora; Verifică si asigura corectitudinea înregistrărilor contabile efectuate in cadrul departamentului financiar-contabil; Urmareste concordanta dintre balanta de verificare si evidentele analitice Verifica si asigura corectitudinea datelor inscrise in Foaia de avere a proiectelor rezidentiale; Verifica corectitudinea raportarilor statistice si asigura transmiterea acestora in termenul legal; Asigura controlul financiar preventiv (verifica corectitudinea documentelor primite de la celelalte departamente si circuitul acestor documente primare); Elaborează bilanţul contabil al firmei la sfârşitul fiecărui an financiar, precum si raportarea semestriala; Asigura intocmirea corecta si depunerea in termen a declaratiilor fiscale; Verifica componenta soldurilor tuturor conturilor si corecteaza eventualele erori depistate; Urmareste indeplinirea obiectivelor departamentale in functie de obiectivele generale ale companiei; Contribuie la elaborarea programelor de actiune pentru atingerea obiectivelor. Contribuie la rezolvarea litigiilor firmei pe domeniului financiar-fiscal.