Ofiter bancar

Angajator: APT Prohuman
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Banci
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 16.01.2022
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor. 

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 15.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti, telefon: +40 21 222 13 03.

  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7.

  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638.

  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe website-ul nostru.

  Cerinte

  Experienta in activitatea de creditare (analiza/ risc de creditare) cel putin 2 ani, preferabil intr-o institutie financiara sau banca
  Cunostinte privind sectorul IMM, privind legislatia, produsele si serviciile financiare
  Abilitati de analiza date de risc/ financiare si de a pregati rapoarte, prezentari si previziuni
  Absolvent studii superioare, de preferat in domeniul financiar-bancar
  Abilitati analitice si de rezolvare a problemelor

  Responsabilitati

  Analizeaza propunerile de finantare/tragere si formuleaza opinii privind riscurile identificate, propunand modalitati de remediere a acestora;
  Studiaza componenta dosarelor de finantare in conformitate cu normele interne ale institutiei
  Monitorizeaza indeplinirea conditiilor contractuale ale facilitatilor de finantare
  Monitorizeaza creditele neperformante si propune actiuni de recuperare in functie de situatiile specifice
  Participa la elaborarea procedurilor pentru analiza, monitorizarea si recuperarea creditelor in colaborare cu celelalte departamente implicate.

  PED140122