Casier- GESTIONAR - BUCURESTI- APACA

Angajator: LENSA
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 14.01.2022
  Scurta descriere a companiei

  Lensa este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de optică din România, lider în rândul retailerilor online de ochelari de vedere, ochelari de soare, rame și lentile de contact.

  Cerinte


  Ce vrem de la tine:

  -Amabilitate in relatia cu clientii;
  - Seriozitate, rigurozitate si disciplina;
  - Atitudine dinamica si proactiva;
  - Atentie la detalii si responsabilitate;
  - Abilitati de lucru in echipa;
  - Flexibilitate;
  - Cunostinte de lucru cu casa de marcat reprezinta un avantaj;
  - Experienta anterioara in domeniu reprezinta un avantaj.  Responsabilitati


  Ce vei face pentru noi:

  - Asigurarea unui nivel ridicat de customer service prin servirea amabila si rapida a clientilor;
  -Operarea caselor de marcat,incasarea banilor;
  -Efectuarea operatiunilor legate de numerar: monetar, registru casa, tiparirea rapoartelor zilnice etc;
  -Indrumarea clientilor interesati de produsele din portofoliul companiei;
  -Receptionarea produselor ce urmeaza a fi expuse pe raft si expunerea produselor respectand cerintele si standardele companiei;
  - Posibilitatea de a avansa in roluri de consultant vanzari sau optometrist.


  Alte informatii

  Cine suntem si ce facem:

  Lensa este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de optică din România, lider în rândul retailerilor online de ochelari de soare, rame sau lentile de contact.

  Povestea Lensa începe în 2013 cu Lensa.ro, un business mic cu visuri mari ce s-a transformat an după an într-un adevărat fenomen. În centrul acțiunilor Lensa au stat întotdeauna clienții noștri, iar dorința de a fi mereu în pas cu preferințele lor a transformat Lensa într-un lider. Pe lângă magazinul online, în prezent, Lensa deține cel mai mare showroom de optică din România – localizat în București și alte 8 showroom-uri în cele mai importante orașe din Țară: Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Timișoara, Galați, Pitesti, Ploiesti,, Sibiu, Targu Mures.

  Misiunea noastră este să îi ajutăm pe oameni să vadă totul mai clar, purtând ceea ce îi reprezintă cel mai bine. În materie de rame și ochelari de soare, portofoliul Lensa numără peste 70 dintre cele mai renumite branduri la nivel mondial: Ray-Ban, Carrera, Vogue, Fendi, Givenchy, Gucci, Boss, Tommy Hilfiger, Prada, Dior etc., dar și branduri affordable, cum ar fi brandul Polarizen – marcă proprie – ce îmbină accesibilitatea cu cele mai noi tendințe. Categoria de lentile de vedere este și ea completă, având toți furnizorii importanți în portofoliu: Essilor, Hoya, Zeiss.

  Lensa este primul reseller Ray-Ban autorizat în România și importator exclusiv ADORE, cel mai renumit brand italienesc de lentile de contact colorate.

  Din 2017, pentru patru ani consecutiv, Lensa.ro este Magazinul Anului în E-commerce, distincție oferită în cadrul GpeC – Gala Premiilor eCommerce din România.