Reprezentant vanzari, Bucuresti

Angajator: Medical Express
Domeniu:
 • Banci
 • Farmacie - Medicina
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 07.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  Cu o experienţă în domeniu de peste 20 ani, Medical Express este unul din principalii furnizori de produse și dispozitive medicale din România, cu sedii in 12 dintre principalele orașe din țară și o echipă de vânzări dinamică. 

  Cerinte

  Absolvent de studii superioare, de preferat in domeniul medical, biologie, chimie;
  Experienta anterioară în vânzarea serviciilor medicale sau dispozitivelor medicale
  Este puternic orientat catre rezultat, eficiență și gestionează cu succes prioritațile profesionale (profil de “sales hunter”).
  Cunoscator al limbii engleze – cel puțin la nivel mediu.
  Deține carnet de conducere categoria B, are experiență relevantă de condus și este disponibil pentru deplasari în zona alocată.
  Utilizează cu ușurință computerul și aplicațiile specifice poziției, de la MS Office la aplicații de tip CRM / gestionare de client.
  Demonstrează abilitați de comunicare și relaționare, proactiv, dinamic, creativ, cu putere de convingere.

  Responsabilitati

  Realizează activitați de promovare, ofertare și vânzare a dispozitivelor / produselor către medici chirurgi, asistenți și pacienți în conformitate cu strategia și procedurile companiei, cât și către alte tipuri de clienți juridici.
  Stabilește, dezvolta și mentine relații profesionale cu medicii, asistentele și pacientii. Identifică potențiali clienți și vinde către aceștia serviciile companiei, dezvoltă și gestioneaza in mod proactiv un portofoliu de clienți.
  Urmareste și finalizează cu succes procesele de ofertare în care este implicat și/sau pe care le generează.
  Planifică activitatea în mod eficient astfel încat să poată atinge obiectivele propuse. Atinge tintele de vânzari alocate, în conformitate cu obiectivele, directiile strategice, politicile și procedurile stabilite de catre companie.
  Se informează și este la curent cu activitatile din sectorul în care lucrează, monitorizează competitia și tendintele pietei de profil.
  Participa in mod activ și documentat la intalnirile interne periodice, pregateste cu acuratete și prezintă rapoartele solicitate de catre superiorii ierarhici conform procedurilor interne (plan de vizite, raport activitate, forecast vânzari, discutii parteneri etc.).
  Principalii clienți către care își va îndrepta activitatea de promovare și vânzare sunt spitale de stat și private pe sectile: chirurgie, oncologie, ginecologie, ATI, medicina de urgenta, neurologie, urologie, recuperare medicală și neuromotorie, ortopedie;

  Alte informatii

  Beneficii:
  pachet salarial motivant, care cuprinde comisioane de vânzări lunare (pentru fiecare vânzare) și trimestriale (la realizarea KPI);
  posibilitatea de a lucra intr-o companie medicala competitivă;
  bonuri de masă;·
  unelte de lucru asociate pozitiei: autoturism, laptop, telefon, training periodic de perfectionare;
  posibilitate de dezvoltare profesionala;

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Medical Express. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Medical Express >>