Specialist recrutare si selectie personal

Angajator: PROFI ROM FOOD
Domeniu:
 • Altele
 • Relatii Publice
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Cluj Napoca
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 06.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  De aproape 22 ani, lantul de magazine Profi se dezvolta continuu, in ritm accelerat. Este aproape de pragul de 1.500 de magazine in peste 681 de localitati, si urmeaza sa deschida sute de noi magazine in urmatorii ani.
  Profi este cel mai mare angajator privat din Romania, care se mandrește cu peste 2.000 de colegi promovati anual.
  In 2021 Profi a introdus un nou concept de magazin – care, in baza succesului de care se bucura, urmeaza sa se extinda in intreaga retea – lucru ce puncteaza inca un pas important in evoluția companiei.
  Povestea Profi nu are sfarsit ci doar capitole noi, ce prind contur alaturi de toti colegii nostri si anunta transformari insemnate!
  Abia asteptam sa aflam mai multe si despre tine ai sa ne cunoastem!

  Cerinte

  Tu esti candidatul nostru “ideal” daca ai studii superioare finalizate sau in curs de finalizare, cunosti foarte bine pachetul Office si, de asemenea, ne-ar placea sa putem povesti si in limba engleza.
  Abilitatile de planificare, organizare, prioritizare, dar si cele sociale - comunicarea si relationarea – sunt un “must have” pentru viitorul nostru coleg.

  Responsabilitati

  Suntem in cautarea unui nou coleg “Profi”, care sa se alature echipei de recrutare HQ.
  Impreuna cu colegii din echipa, vei participa activ la fiecare etapa din procesul de recrutare, pentru pozitiile deschise. O sa poti invata si gestiona fiecare etapa in parte – de la sourcing, screening, interviul de recrutare si pana onbordingul noului angajat in cadrul companiei.

  In acest demers, vei colabora si cu hiring managerii, astfel incat sa puteti identifica cel mai potrivit candidat pentru fiecare dintre job-urile noastre.
  O sa iti poti demonstra creativitatea, prin identificarea si dezvoltarea de noi surse de recrutare, dar si pragmatismul si capacitatea de analiza - prin realizarea rapoartelor si a altor analize specifice.

  Alte informatii

  Noi suntem:

  #OameniiDeLaProfi si ne ghidam zilnic dupa cele 3 valori – respect, onestitate si responsabilitate.
  Cautam oameni buni si implicati care vor sa creasca personal și profesional, alaturi de o echipa cu peste 25.000 de colegi in toata tara.
  Suntem deschisi ss ii primim in echipa noastra pe cei care vor sa faca parte din rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire la nivel national si cel mai mare numar de magazine din România.
  Scopul fiecarei zile este sa fim mai buni si sa reprezentam cu mandrie brandul Profi.
  Compania noastra evolueaza odata cu oamenii care stau la baza acesteia, de aceea traseul frumos pe care il au colegii nostri, confirma de fiecare data aprecierea si recunoasterea pe care le aratam celor care se implica, sunt responsabili si vor sa isi construiasca o cariera la Profi.

  Ce facem noi pentru tine?

  Bunatatea este limbajul nostru comun la Profi, iar asta se reflecta in actiunile pe care le desfasuram din grija pentru toti colegii nostri.
  - Investim in oamenii care ne reprezinta, oferind traininguri profesionale;
  - O platforma de beneficii fixe - beneficii aniversare, discounturi pentru servicii medicale si multe alte oferte negociate cu diversi parteneri, care vin in intampinarea nevoilor tale.
  - Oferim posibilitatea dе specializare, dezvoltare profesionala și personala;
  - Oferim posibilitati reale dе promovare.