Agent Fundraising - Nu ai nevoie de experienta sau CV

Angajator: SOS Satele Copiilor Romania
Domeniu:
 • Altele
 • Relatii Publice
 • Vanzari
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 23.09.2021
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, ce derulează programe în 137 de ţări ale lumii.

  SOS Satele Copiilor România are ca misiune să ofere o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească și să îi susțină și protejeze pe cei care riscă să o piardă. Anual, peste 700 de copii și tineri sunt sprijiniți în mod direct de SOS Satele Copiilor România, dintre care peste 150 cresc în Satele SOS, alături de Mame SOS și de fraţii biologici sau sociali, iar 550 de copii sunt sprijiniți să rămână în familia lor și să nu trăiască trauma separării.

  Cerinte

  Este jobul unde nu ai nevoie de CV, unde nu contează vârsta, poți avea între 18 si 60+ani, nu contează nivelul de studii și unde nu ți se impune un program fix.

  Ce căutam în schimb? Atitudinea potrivită: energie, implicare și perseverență.

  Responsabilitati

  Ce însemnă să fii Agent Fundraising? Un Agent Fundraising inspiră și convinge oamenii să facă o donație lunară pentru copiii cei mai vulnerabili: cei care nu mai cresc alături de părinții lor.

  Este un job activ, de teren, plin de provocări, dar și de bonusuri și alte recompense de neprețuit: zâmbetele copiilor și sentimentul de bine stiind că te implici în crearea unui viitor mai bun pentru copiii vulnerabili.

  Alătură-te echipei noastre de teren din București! Aplică acum!

  Despre job:

  - Vei discuta despre proiectele SOS cu cât mai multe persoane, respectând normele de distanțare, și îi vei convinge să susțină cauza printr-o donație lunară prin debit direct
  - Vei lucra în aer liber, în aproprierea statiilor de metrou sau alte zone pietonale. Dacă vremea nu este prietenoasă, vei lucra în hipermarketuri, centre comerciale sau clădiri de birouri
  - Vei face parte dintr-o echipă de 3-4 Agenti Fundraising și vei avea constant suport din partea team leader-ului tău
  - Vei primi echipament de protecție (masca facială, dezinfectant) pentru a te putea proteja atât pe tine, cât și pe cei din jurul tău;

  Ce iti oferim?

  - Salariu fix: 11lei/ora net;
  - Bonusuri în bani, în funcție de performanță
  - Transport decontat parțial
  - Program flexibil: 4h/zi
  - Training inițial și periodic, pentru a te dezvolta și a-ți atinge obiectivele
  - Posibilitatea ca după o perioadă să îți poți forma propria echipă
  - Vei face parte din cea mai mare organizație din lume care crește copii!

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre SOS Satele Copiilor Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a SOS Satele Copiilor Romania >>