Fundraiser Corporate (Specialist marketing)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Fundatia WORLD VISION ROMANIA active.


Vezi toate job-urile Fundraiser Corporate (Specialist marketing) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Fundatii - Voluntariat - ONG active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: Fundatia WORLD VISION ROMANIA
Domeniu:
 • Fundatii - Voluntariat - ONG
 • Marketing
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 14.05.2021
  Scurta descriere a companiei

  World Vision Romania is a Christian foundation (non for profit, non governmental) which implements community development programs, as well as advocacy and humanitarian relief programs mostly in rural areas, placing the children’s wellbeing as their focal point. Our organization is focusing on working with children, their families and their communities, supporting them in their efforts to successfully tackle with the challenges of poverty and injustice.
  Inspired by our Christian values, we work with the most vulnerable people, irrespective of religion, race, ethnicity or gender.

  * World Vision Romania prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul recrutarii de personal, asa cum reiese din Nota de Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul recrutarii, disponibila pe site-ul fundatiei. Inainte de a aplica pentru acest post, va invitam sa consultati nota de informare mentionata. Aplicand pentru un post disponibil va exprimati consimtamantul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre Fundatia World Vision Romania in conditiile mentionate in Nota de informare.

  Cerinte

  Studii superioare, Facultate Marketing (sau dintr-un domeniu înrudit) absolvită.
  Experiență de lucru într-un post și mediu similar, cu finanțatori, parteneri și utilizatori de servicii. Experiență în contactarea, contractarea și gestionarea clienților, capabil să dezvolte și să gestioneze parteneriate pe termen lung.
  Cunoașterea industriei umanitare. Cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit) la standarde ridicate. Bune abilitați de operare PC (Word, Excel, PPT).
  Abilitatea de a empatiza și de a fi un avocat al educației copiilor.
  Abilitatea de a-și gestiona eficient timpul și a-și prioritiza multiplele responsabilități.
  Abilitatea de a ține prezentari eficiente. Motivat în a-i influența pe alții pentru a se implica în inițiative de strangere de fonduri.
  Abilitate și viziune de a aduce proiectele de strângere de fonduri WVR la un nou nivel.
  Abilități excelente interpersonale, inclusiv capacitatea de persuasiune și de a negocia în mod eficient la niveluri superioare.
  Auto-motivat, capabil să lucreze independent într-un mediu relativ nestructurat, dar foarte responsabil.
  Cerintă de calatorie în proiecte 50%, cerință de calatorie la întalnirile echipei de marketing, training-uri specifice, etc. 10%.

  Responsabilitati

  I. Dezvoltă strategia de fundraising și Corporate Donor Care a fondurilor și partenerilor corporate locale și planifică, în consultare cu Fundraising Manager, să maximizeze fondurile locale.
  II.Construiește noi și menține relații profitabile și pe termen lung de strângere de fonduri cu corporații și potențiali sponsori corporativi.
  Lucrează pentru realizarea obiectivelor de colectare a fondurilor prin obținerea de sponsorizări, finanțe, donații în natură sau corporații bazate pe echipe de voluntari.
  III. Gestionează impreuna cu echipa conturile corporației, corespondența până la o urmărire completă a oricărei activități de donatie.

  Alte informatii

  Despre World Vision:
  Viziunea noastră este să sprijinim prin programe de educație, intervenție de urgență, dezvoltare și advocacy, bunastarea copiilor. Ne concentrăm asupra muncii cu copiii, familiile și comunitățile, în scopul depășirii sărăciei și nedreptății si credem în dreptul la șanse egale pentru copiii de la sate și de la oras. Unicitatea noastră vine prin abordarea care integreaza diferite tipuri de servicii si activitati cu evaluare permanenta a nevoilor si consiliere individuale, recunoscând că, călătoria fiecărei persoane este diferită. Munca pe care o facem contează cu adevărat. Copiii nostri din proiecte ne spun că le oferim o cale de a trece dincolo de neajunsuri, saracie si discriminiare si ca simt că au un viitor și o speranță pentru o viață împlinită și fericită în care sunt capabili să prospere și să fie cea mai buna versiune a lor.
  Acesta este un moment important pentru a vă alătura World Vision. Am fost înființați acum 30 de ani ca organizatie umanitara in dezvoltarea comunitara pe termen lung și de atunci am ajuns să oferim o gamă largă de servicii si activități pentru a sutine copiii si familiile din mediile rurale vulnerabile. Suntem mândri de ceea ce facem - suntem o organizație de caritate centrată pe educarea si protejarea copiilor, care pune vocile copiilor în centrul a tot ceea ce facem.
  Dar știm că putem face mult mai mult și căutăm acum un Fundraiser care să ducă organizația caritabilă la nivelul următor și să ne ajute să identificăm noi oportunități de a ajunge la, a ajuta și a sprijini cat mai mulți copii care au nevoie de sprijinul nostru. Veți juca, de asemenea, un rol cheie în a ne asigura că avem stabilitatea financiară pentru a continua și a dezvolta această activitate esențială.
  Termen limită pentru trimiterea CV-ului: 31.05.2021