Consilier HR Internship

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Internship
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 12.05.2021
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  Nivel lingvistic avansat de franceza
  Bune abilitati de comunicare;
  Atentie la detalii;

  Vrei sa incepi o cariera in domeniul HR si sa faci parte dintr-un proiect unic pe piata din Romania?
  Ai bune abilitati de comunicare si iti doresti o experinta intr-o multinationala bancara?
  Iti plac provocarile si vrei mereu sa fii in competitie cu tine si cu obiectivele tale?

  APT angajeaza pentru clientul nostru, o companie multinationala foarte cunoscuta si lider in domeniul serviciilor bancare, un Consilier HR.
  Ai sansa sa faci parte dintr-o organizatie tanara si dinamica unde vei avea parte de training specializat si acces la cele mai noi tehnologii.

  Tot ce trebuie este sa fii dornic sa inveti si sa te dezvolti.

  Responsabilitati

  Desfasurarea operatiunilor de gestiune a datelor si activitati administrative;
  Gestiunea datelor si dosarelor angajatilor – crearea si modificarea datelor personale, crearea si modificarea datelor profesionale, intocmirea documentelor (de ex. acte aditionale la contracte, adeverinte pentru angajati, contracte etc);
  Gestionarea documentelor de evidenta a personalului/arhivare;


  040521GG