Junior Process Engineer

Employer: Haier
Domain:
 • Engineering
 • Production
 • Job type: full-time
  Job level: 1 - 5 years of experience
  Location:
 • Ploiesti
 • Updated at: 11.05.2021
  Short company description

  #WeHaier: Alătură-te profesioniștilor pasionați!

  Haier Europe este parte a grupului Haier Smart Home, grupul numărul 1 în industria de electrocasnice şi în clasamentul Fortune 500 de companii la nivel global. Printre cele mai cunoscute branduri Haier se numară Candy, Hoover, General Electric Appliances.
  Haier Europe construiește în Ariceştii Rahtivani (Prahova) prima fabrică de produse frigorifice premium, echipată cu tehnologie modernă Industry 4.0. Cu un număr de peste 600 de angajați si cu o suprafață de peste 60.000 mp, fabrica va începe producția în această primăvară.

  Listată la bursa din Shanghai din 1993, Haier Smart Home este prezentă pe 5 continente cu 25 de parcuri industriale, 10 centre de cercetare dezvoltare şi peste 100.000 de angajaţi, iar reţeaua de vânzări acoperă mai mult de 160 de ţări din toată lumea. Viziunea grupului Haier este să devină prima alegere a consumatorilor în soluțiile pentru case inteligente, iar în ultimii ani s-a concentrat pe dezvoltarea electrocasnicelor eficiente şi conectabile la internet. Strategia Haier este să construiască în România prima fabrică de electrocasnice conectabile din Europa.

  Dezvoltăm echipa din România punând preț pe respect și profesionalism, iar pasiunea pentru tehnologie și dorința de a învăța cât mai mult sunt un avantaj.

  Requirements

  - Bachelor's degree in engineering.
  - At least two years of experience in a manufacturing environment.

  Responsibilities

  - Works in mixed teams made up of members of the Production, Industrial engineering, R&D teams to design the production processes.
  - Works in cross-functional teams to ensure that the performance indicators established for new and existing machines are met.
  - Ensure processes are performed in compliance with methods, materials, and equipment specifications.
  - Monitors the performance of all machines in the production line, collaborates with the team to obtain the best parameters.
  - Author and propose for approval new and revised work instructions for the assigned area of responsibility.
  - Contributes to improving the production process by implementing concrete measures and projects.