Manufacturing Trainee Open2Learn

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Philip Morris Romania active.


Vezi toate job-urile Manufacturing Trainee Open2Learn active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Philip Morris Romania
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Otopeni
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 26.05.2021
  Scurta descriere a companiei

  Welcome to Philip Morris International’s (PMI) affiliates in Romania, Philip Morris Romania SRL and Philip Morris Trading SRL.

  Philip Morris Trading SRL, based in Bucharest, is responsible for the sale and merchandizing of PMI brands throughout the country. We have a dynamic brand portfolio that includes top international brands such as IQOS, Marlboro, Chesterfield, L&M and Virginia Slims. Philip Morris Trading SRL was established in 1997 and today employs more than 250 people in its head office and regional sales offices.

  Philip Morris Romania SRL is our manufacturing factory based in Otopeni and employs more than 700 people. The factory has recently received a 490 million euro investment in becoming a new tobacco products – HEETS for the IQOS tobacco heating system. The factory serves the international demand of countries as Japan, but also EU countries where IQOS is sold.

  We are also strongly committed to making a difference in the communities where our employees live and work. We support nonprofit organizations in the fields of education, culture, domestic violence prevention, and the fight against hunger and extreme poverty.

  Cerinte

  Manufacturing Trainee in Philip Morris Romania

  TE ASTEPTAM IN ECHIPA NOASTRA

  Esti proaspat absolvent de facultate sau student la master, cu background tehnic sau economic, pasionat de procesele de productie?

  Esti o persoana dinamica, entuziasta si agila, care doreste sa isi inceapa cariera intr-o companie multinationala de top?

  Daca raspunsul este DA, te invitam sa aplici pentru programul OPEN2Learn, in cadrul fabricii Philip Morris Romania (Otopeni) pana pe data de 1 mai.

  Poti avea parte de o experienta de invatare accelerata, bazata pe acumularea de cunostinte generale despre imbunatatirea continua si de cunostinte specifice in diverse arii de activitate ale companiei, precum:

  Calificare echipamente
  Mentenanta
  Productie
  Digital Printing
  Engineering (IFMS si CAPEX)
  Calitate

  Responsabilitati

  Ce oferim?

  Posibilitatea aplicarii cunostintelor teoretice intr-un mediu de productie european, sub indrumarea unei echipe de profesionisti, pe parcursul a 3 cicluri:

  Ciclul 1: 3 luni
  Perioada de evaluare / validare a agilitatii de invatare si a cunostintelor tehnice. Perioada se finalizeaza cu sustinerea unui proiect.

  Ciclul 2: 9 luni
  Perioada de invatare accelerata a proceselor specifice si a metodelor Lean, cu scopul de a identifica optiunea potrivita pentru urmatoarea pozitie.

  Ciclul 3: 12 luni
  Perioada de integrare - pregatirea pentru o potentiala pozitie finala si sprijin pentru activitati desfasurate in zona de productie.

  Alte informatii:
  Locatie: Otopeni (transport asigurat din Bucuresti/Ploiesti)
  Program: de luni pana vineri, de la ora 8:00 la 16:15;

  Alte informatii

  Philip Morris România este afiliat al Philip Morris International (PMI), o companie care transformă industria tutunului pentru a construi un viitor fără fum – ne-am propus să înlocuim țigările cu produse cu risc redus în beneficiul fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze.

  Vrem să avem alături de noi oameni talentați, diverși, dornici să se dezvolte și să contribuie la transformarea companiei. Prioritatea companiei este crearea unor condiții de lucru care să permită atragerea, sprijinirea și păstrarea în companie a unor oameni cu talente diverse, indiferent de vârstă, sex, religie sau capabilități, dar și crearea unui echilibru între muncă și timpul liber.

  Fii parte din cea mai mare transformare din istoria companiei și industriei!

  #MakeHistory, brandul de angajator, își propune să reflecte transformarea companiei și a fost construit în jurul a patru teme care au la bază angajamentul pe care ni l-am asumat de a schimba industria tutunului: „o schimbare revoluționară” – suntem uniți și avem un scop clar, acela de a îmbunătății viețile fumătorilor din întreaga lume, „construim viitorul” – avem libertatea de a crea lucruri extraordinare, „mai puternici împreună” – schimbările mari au nevoie de relații solide și de un loc în care să simți că aparții și „experiențe nelimitate” – întotdeauna progresăm, întotdeauna învățăm, întotdeauna facem diferența.

  În, Philip Morris International a obținut certificarea Equal-Salary la nivel internațional pentru al doilea an consecutiv. În, Philip Morris România a fost certificate ca Top Employer / Angajator de Top pentru al șaptelea an consecutiv, ceea ce demonstrează că dorim să dezvoltăm un mediu de lucru bazat pe egalitate, incluziune și diversitate, ingrediente esențiale în transformarea business-ului nostru. Organizațiile care primesc distincția Top Employer sunt recunoscute pentru eforturile continue de a oferi cel mai bun mediu de lucru angajaților și pentru practicile progresiste în domeniul resurselor umane.

  În orice punct al carierei tale te-ai afla, noi suntem convinși că poți învăța mai mult și poți ajunge mai departe alături de noi. Încurajăm oamenii care au inițiativă și îi răsplătim la fiecare pas. Te invităm să ne accepți provocarea și să ne cunoști!