Joburi Philip Morris Romania


 

Philip Morris Romania is an affiliate of Philip Morris International Inc.
 
Philip Morris International Inc. (PMI) is the leading international tobacco company, with seven of the world’s top 15 international brands, including Marlboro, the number one cigarette brand worldwide. PMI’s products are sold in more than 180 markets. In 2013, the company held an estimated 15.7% share of the total international cigarette market outside of the U.S., or 28.2% excluding the People’s Republic of China and the U.S. For more information, see www.pmi.com.
 

Philip Morris România

Philip Morris România este afiliat al Philip Morris International (PMI), o companie care transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum. Ne-am propus să înlocuim țigările cu produse cu risc redus în beneficiul fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze. Dezvoltăm o nouă categorie de produse fără fum care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Prin cercetare multidisciplinară și de lungă durată pentru dezvoltarea produselor, dotări de ultimă generație și fundamentare științifică, ne propunem ca produsele noastre fără fum să răspundă deopotrivă preferințelor consumatorilor adulți și celor mai stricte cerințe de reglementare.

Prin ce suntem diferiți de alte companii?

Vrem să avem alături de noi oameni talentați, diverși, dornici să se dezvolte și să contribuie la transformarea companiei.

Forța de muncă, la nivel internațional, numără peste 77.000 de oameni care vorbesc mai mult de 80 de limbi. 42% dintre angajați sunt femei, în timp ce 36% din pozițiile din management sunt deținute de femei.

Prioritatea companiei este crearea unor condiții de lucru care să permită atragerea, sprijinirea și păstrarea în companie a unor oameni cu talente diverse, indiferent de vârstă, sex, religie sau capabilități, dar și crearea unui echilibru între muncă și timpul liber.

În 2019, Philip Morris International a obținut certificarea Equal-Salary la nivel internațional, iar în 2020, compania a fost certificată ca Global Top Employer / Angajator de Top pentru al patrulea an consecutiv, ceea ce demonstrează că dorim să dezvoltăm un mediu de lucru bazat pe egalitate, incluziune și diversitate, ingrediente esențiale în transformarea business-ului nostru. Organizațiile care primesc distincția Top Employer sunt recunoscute pentru eforturile continue de a oferi cel mai bun mediu de lucru angajaților și pentru practicile progresiste în domeniul resurselor umane.

Fii parte din cea mai mare transformare din istoria companiei

Toți căutăm lucruri diferite în viața personală și profesională. Ai putea să apreciezi salariul competitiv, un pachet de beneficii atractiv sau oportunități internaționale. Sau poate îți dorești flexibilitate, viață de familie, îmbunătățirea stării de bine sau experiență internațională. La Philip Morris România, ne structurăm programele de recompensare în funcție de unde ești, ce ai obținut până în prezent și ceea ce contează pentru tine.

„Noi oferim angajaților noștri mai mult decât cariere, le oferim provocări personalizate. O carieră la Philip Morris România înseamnă învățare continuă și maximizarea potențialului fiecărui angajat, alături de oportunități de participare la proiecte locale sau internaționale care îți  permit să investești în propria ta dezvoltare si să îți pui amprenta în companie. E o situație în care ambele părți câștigă: noi investim în echipa noastră și îi ajutăm să ajungă acolo unde își doresc, iar la schimb primim talentul de care avem nevoie pentru a rămâne o companie de top. Ne dorim ca toți cei peste 1.000 din Philip Morris in România, să se simtă sprijiniți, respectați, implicați și să aibă oportunitățile necesare pentru a-și atinge potențialul” - Luminița Florea, Director People & Culture în cadrul Philip Morris România.

Un loc de muncă la Philip Morris România este un parteneriat pe termen lung. Oportunitățile de relocare în străinătate îți permit să investești în propria ta dezvoltare, să vezi lumea și să îți pui amprenta în compania noastră. În medie, angajații noștri schimbă postul odată la 1-3 ani și, în general, avem peste 1.000 de schimbări interne de post la nivel global anual. Odată intrat în echipa noastră, posibilitățile sunt nelimitate.

În orice punct al carierei tale te-ai afla, noi suntem convinși că poți învăța mai mult și poți ajunge mai departe alături de noi. Încurajăm oamenii care au inițiativă și îi răsplătim la fiecare pas. Te invităm să ne accepți provocarea și să ne cunoști!

 

 
 
 

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 86 Cei Mai Doriți Angajatori în România
BUCURESTI, Otopeni
FMCG

Joburi Philip Morris Romania:

Electronics Technician

Philip Morris Romania
BUCURESTI, Otopeni, Ploiesti,

Business Reporting & Projects Specialist

Philip Morris Romania
Hybrid
BUCURESTI,

Locuri de munca Philip Morris Romania

Angajari Philip Morris Romania