Philip Morris Romania

Orase: BUCURESTI Otopeni
Industrie: FMCG

Site https://www.pmi.com/careers/explore-our-job-opportunities?title=locations=RO
Facebook https://www.facebook.com/InsidePMI/
Twitter https://twitter.com/InsidePMI
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/insidepmi/
Company profile

Philip Morris Romania is an affiliate of Philip Morris International Inc.
 
Philip Morris International Inc. (PMI) is the leading international tobacco company, with seven of the world’s top 15 international brands, including Marlboro, the number one cigarette brand worldwide. PMI’s products are sold in more than 180 markets. In 2013, the company held an estimated 15.7% share of the total international cigarette market outside of the U.S., or 28.2% excluding the People’s Republic of China and the U.S. For more information, see www.pmi.com.
 

Philip Morris România

Philip Morris România este afiliat al Philip Morris International (PMI), o companie care transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum. Ne-am propus să înlocuim țigările cu produse cu risc redus în beneficiul fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze. Dezvoltăm o nouă categorie de produse fără fum care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Prin cercetare multidisciplinară și de lungă durată pentru dezvoltarea produselor, dotări de ultimă generație și fundamentare științifică, ne propunem ca produsele noastre fără fum să răspundă deopotrivă preferințelor consumatorilor adulți și celor mai stricte cerințe de reglementare.

Prin ce suntem diferiți de alte companii?

Vrem să avem alături de noi oameni talentați, diverși, dornici să se dezvolte și să contribuie la transformarea companiei.

Forța de muncă, la nivel internațional, numără peste 77.000 de oameni care vorbesc mai mult de 80 de limbi. 42% dintre angajați sunt femei, în timp ce 36% din pozițiile din management sunt deținute de femei.

Prioritatea companiei este crearea unor condiții de lucru care să permită atragerea, sprijinirea și păstrarea în companie a unor oameni cu talente diverse, indiferent de vârstă, sex, religie sau capabilități, dar și crearea unui echilibru între muncă și timpul liber.

În 2019, Philip Morris International a obținut certificarea Equal-Salary la nivel internațional, iar în 2020, compania a fost certificată ca Global Top Employer / Angajator de Top pentru al patrulea an consecutiv, ceea ce demonstrează că dorim să dezvoltăm un mediu de lucru bazat pe egalitate, incluziune și diversitate, ingrediente esențiale în transformarea business-ului nostru. Organizațiile care primesc distincția Top Employer sunt recunoscute pentru eforturile continue de a oferi cel mai bun mediu de lucru angajaților și pentru practicile progresiste în domeniul resurselor umane.

Fii parte din cea mai mare transformare din istoria companiei

Toți căutăm lucruri diferite în viața personală și profesională. Ai putea să apreciezi salariul competitiv, un pachet de beneficii atractiv sau oportunități internaționale. Sau poate îți dorești flexibilitate, viață de familie, îmbunătățirea stării de bine sau experiență internațională. La Philip Morris România, ne structurăm programele de recompensare în funcție de unde ești, ce ai obținut până în prezent și ceea ce contează pentru tine.

„Noi oferim angajaților noștri mai mult decât cariere, le oferim provocări personalizate. O carieră la Philip Morris România înseamnă învățare continuă și maximizarea potențialului fiecărui angajat, alături de oportunități de participare la proiecte locale sau internaționale care îți  permit să investești în propria ta dezvoltare si să îți pui amprenta în companie. E o situație în care ambele părți câștigă: noi investim în echipa noastră și îi ajutăm să ajungă acolo unde își doresc, iar la schimb primim talentul de care avem nevoie pentru a rămâne o companie de top. Ne dorim ca toți cei peste 1.000 din Philip Morris in România, să se simtă sprijiniți, respectați, implicați și să aibă oportunitățile necesare pentru a-și atinge potențialul” - Luminița Florea, Director People & Culture în cadrul Philip Morris România.

Un loc de muncă la Philip Morris România este un parteneriat pe termen lung. Oportunitățile de relocare în străinătate îți permit să investești în propria ta dezvoltare, să vezi lumea și să îți pui amprenta în compania noastră. În medie, angajații noștri schimbă postul odată la 1-3 ani și, în general, avem peste 1.000 de schimbări interne de post la nivel global anual. Odată intrat în echipa noastră, posibilitățile sunt nelimitate.

În orice punct al carierei tale te-ai afla, noi suntem convinși că poți învăța mai mult și poți ajunge mai departe alături de noi. Încurajăm oamenii care au inițiativă și îi răsplătim la fiecare pas. Te invităm să ne accepți provocarea și să ne cunoști!

 

 
 
 Alătură-te InKompass - Programul de Internship al companiei Philip Morris!


Vara asta îți va schimba viitorul!

Te asteptăm în gașca celor mai cool interni, în cadrul Philip Morris în România, pentru o super experientă de internship!

Ce ți se oferă?
 • Proiecte reale în diferite departamente, care te vor ajuta să te dezvolți, să trasezi mai ușor drumul carierei tale.
 • Mentori care să te îndrume în ceea ce îți dorești să faci după studii.
 • Vei avea alocat un COACH, un manager din cadrul companiei noastre, care îți va prezenta proiectul la care o să lucrezi, te va îndruma și îți va oferi feedback constant, ajutându-te în același timp să dezvolți conexiuni și relații cu diferite persoane și departamente din companie.
 • Experiența internațională prin lucrul cu echipele Philip Morris din toată lumea.

Ce se dorește de la tine?
 
 • Să fii fluent în limba engleză.
 • Să fii student sau masterand (să termini studiile în anul 2020).
 • Și last but not least ... să fii creativ, dornic de a te integra într-o echipă și de a lucra cu noi în această vară și în viitor!

Cum poți aplica?
 
 1. Aplica aici si completează aplicația online. Dacă te potrivești profilului, vei trece în etapa următoare. ATENȚIE: aplicația este deschisă până pe 10 mai 2019.
 2. Completează cele două teste online:
 • Un test numeric prin care vom vedea cum te descurci cu analiza datelor.
 • Un test (Situațional Judgement Test) prin care vom vedea cum iei deciziile în diverse situații ipotetice.
        3. Ulterior, în funcție de rezultatele testării, vei fi invitat la un Assesment Center, o experiență completă, în care vei                          avea ocazia să arăți cum ești tu de fapt, în cadrul unor exerciții individuale și de grup.
            Pare dificil dar te asigurăm că merită! De abia așteptăm să ne cunoaștem!

INKOMPASS este un program personalizat de internship, structurat în două etape, care îți permite să te DESCOPERI prin intermediul provocărilor și diversității culturale și să îți DEZVOLȚI abilitățile pe baza unor proiecte de business reale:
 • Prima etapă îți oferă posibilitatea de a descoperi diferitele aspecte ale companiei noastre (oameni, cultură, procese), prin proiecte care vor necesita interacțiunea cu persoane din diferite departamente din cadrul companiei noastre.
 • În a doua etapă, se va pune accentul pe o experiență de aprofundare a activității unui departament specific. În acest scop, vei lucra la un proiect de business care îți va permite să descoperi provocările, oportunitățile, procesele și sistemele departamentului respectiv. În final, această etapă te va ajuta să decizi dacă o carieră în cadrul PMI este ceea ce îți dorești!

Credem că prin participarea la ambele etape ale programului, vei avea o experiență de internship completă. La finalul celor 2 etape de internship – pe baza rezultatelor din proiecte și a comportamentelor manifestate pe parcursul programului, vei putea avea oportunitatea de a primi o ofertă de muncă în cadrul companiei noastre!
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Philip Morris Romania

Companie Oras(e) Data
OPEN2Learn Manufacturing Trainee

full-timeStudent/Absolvent

Philip Morris Romania BUCURESTI
Otopeni
Ploiesti
25.10.2020

Joburi Philip Morris Romania

Companie Oras(e) Data