Philip Morris Romania

Orase: BUCURESTI Otopeni
Industrie: FMCG

Site https://www.pmi.com/careers/explore-our-job-opportunities?title=locations=RO
Facebook https://www.facebook.com/InsidePMI/
Twitter https://twitter.com/InsidePMI
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/insidepmi/
Company profile

Philip Morris Romania is an affiliate of Philip Morris International Inc.
 
Philip Morris International Inc. (PMI) is the leading international tobacco company, with seven of the world’s top 15 international brands, including Marlboro, the number one cigarette brand worldwide. PMI’s products are sold in more than 180 markets. In 2013, the company held an estimated 15.7% share of the total international cigarette market outside of the U.S., or 28.2% excluding the People’s Republic of China and the U.S. For more information, see www.pmi.com.
 Alătură-te InKompass - Programul de Internship al companiei Philip Morris!


Vara asta îți va schimba viitorul!

Te asteptăm în gașca celor mai cool interni, în cadrul Philip Morris în România, pentru o super experientă de internship!

Ce ți se oferă?
 • Proiecte reale în diferite departamente, care te vor ajuta să te dezvolți, să trasezi mai ușor drumul carierei tale.
 • Mentori care să te îndrume în ceea ce îți dorești să faci după studii.
 • Vei avea alocat un COACH, un manager din cadrul companiei noastre, care îți va prezenta proiectul la care o să lucrezi, te va îndruma și îți va oferi feedback constant, ajutându-te în același timp să dezvolți conexiuni și relații cu diferite persoane și departamente din companie.
 • Experiența internațională prin lucrul cu echipele Philip Morris din toată lumea.

Ce se dorește de la tine?
 
 • Să fii fluent în limba engleză.
 • Să fii student sau masterand (să termini studiile în anul 2020).
 • Și last but not least ... să fii creativ, dornic de a te integra într-o echipă și de a lucra cu noi în această vară și în viitor!

Cum poți aplica?
 
 1. Aplica aici si completează aplicația online. Dacă te potrivești profilului, vei trece în etapa următoare. ATENȚIE: aplicația este deschisă până pe 10 mai 2019.
 2. Completează cele două teste online:
 • Un test numeric prin care vom vedea cum te descurci cu analiza datelor.
 • Un test (Situațional Judgement Test) prin care vom vedea cum iei deciziile în diverse situații ipotetice.
        3. Ulterior, în funcție de rezultatele testării, vei fi invitat la un Assesment Center, o experiență completă, în care vei                          avea ocazia să arăți cum ești tu de fapt, în cadrul unor exerciții individuale și de grup.
            Pare dificil dar te asigurăm că merită! De abia așteptăm să ne cunoaștem!

INKOMPASS este un program personalizat de internship, structurat în două etape, care îți permite să te DESCOPERI prin intermediul provocărilor și diversității culturale și să îți DEZVOLȚI abilitățile pe baza unor proiecte de business reale:
 • Prima etapă îți oferă posibilitatea de a descoperi diferitele aspecte ale companiei noastre (oameni, cultură, procese), prin proiecte care vor necesita interacțiunea cu persoane din diferite departamente din cadrul companiei noastre.
 • În a doua etapă, se va pune accentul pe o experiență de aprofundare a activității unui departament specific. În acest scop, vei lucra la un proiect de business care îți va permite să descoperi provocările, oportunitățile, procesele și sistemele departamentului respectiv. În final, această etapă te va ajuta să decizi dacă o carieră în cadrul PMI este ceea ce îți dorești!

Credem că prin participarea la ambele etape ale programului, vei avea o experiență de internship completă. La finalul celor 2 etape de internship – pe baza rezultatelor din proiecte și a comportamentelor manifestate pe parcursul programului, vei putea avea oportunitatea de a primi o ofertă de muncă în cadrul companiei noastre!
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Philip Morris Romania

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Philip Morris Romania

Companie Oras(e) Data