HR in pandemie - cum ne dam seama ca echipele noastre sunt bine dincolo de ecrane
Bucatar secund (Sous Chef/Second de Cuisine) - Franta
Angajator: | Linda Selection |
Domeniu: |
|
Tip job: | part-time |
Nivel job: | 1 - 5 ani experienta |
Orase: |
|
Actualizat la: | 08.04.2021 |

Cautam Bucatar Secund (Sous Chef/Second de cuisine) pentru un lant de restaurant din Avoriaz, Franta !
- Cerinte :
- cunostintele de limba franceza la nivel mediu-conversational sunt necesare;
- stapanirea activitatilor din bucatarie aflate in derulare si supravegherea lucrurilor in lipsa bucatarului sef ;
- persoana sociabila, rabdatoare, adaptabila, amabila si serioasa;
- clinic sanatos,
- Beneficii:
- un pachet salarial cuprins intre 1900-2200 Euro net;
- program de lucru in schimburi;
- cazare asigurata, cu toate utilitatile incluse ( apartament tip studio pentru o persoana );
- masa asigurata;
- conditii de lucru excelente;
- posibilitate de a lucra intr-un lant faimos de restaurante de 3 *.
Nu percepem comision!
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon 0741 027 163 / 0720 362 123.
Raporteaza eroarea la