Ajutor bucatar Trofic Food & Coffee

Angajator: Origo
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Productie
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 19.09.2021
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  Origo Shop & Roastery

  Este locul unde iubitorii cafelei isi gasesc energia si inspiratia intr-o ceasca. Credem si vrem sa demonstram ca o experienta completa si corecta poate oferi o perspectiva noua in domeniul cafelei.

  Pentru noi, Origo este locul in care ne-am dorit mereu sa lucram si locul unde venim zi de zi cu placere. Aici stabilim noi standarde in prepararea si servirea cafelei de specialitate si incercam sa exploram in amanunt potentialul acesteia, urmarindu-i evolutia de la ferma, la prajitorie, la espressor si in ceasca.

  Pentru ca la baza a tot ceea ce facem sta pasiunea, ne caracterizeaza voia buna. Iar pentru mentinerea acesteia, ne intereseaza: educatia continua si promovarea curiozitatii si a pasiunii prietenilor care ne trec pragul.

  Trofic Food & Coffee

  Completam pauzele de cafea cu deserturi confortabile si creative, preparate cu grija si curiozitate.

  Suntem oameni antrenati in domeniul cafelei de specialitate, parte din echipa Origo, cuceriti de tot ce inseamna gust si determinati sa ii exploram potentialul atat in bucatarie, cat si la espressor.

  Cerinte

  Persoane interesate sa isi exploreze aptitudinile creative in bucatarie, alaturi de o echipa pasionata de gust.

  Experinta nu este necesara. In schimb, trebuie sa fii curios si determinat sa inveti si sa cresti intr-un mediu dinamic.

  Apartenenta la echipa. Lucram creativ in echipa, functionam ca un mecanism simplu, cu oameni diferiti, dar cu dorinte si obiective comune.

  Responsabilitati

  Vei deveni un explorator al gustului care vrea sa se dezvolte alaturi de o echipa energica.

  Totul incepe step by step: cunosti echipa, apoi te familiarizezi cu bucataria, oaspetii si cafeaua de specialitate prin training-uri si degustari. Aventura incepe cand decizi ca esti pregatit si vrei mai mult.

  Obiectivul nostru - retete bune de insotit cafeaua. Vom pregati impreuna compozitii care rotunjesc gustul acesteia – texturi cremoase, elegante, care permit ca dulceata, aciditatea si textura siropoasa a unei cafele sa completeze desertul.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.