Analist achizitii

Angajator: Sanador
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 14.04.2021
  Scurta descriere a companiei

  SANADOR a luat fiinta pentru ca avem o misiune. Stim ca sanatatea este cea mai importanta pentru tine, iar noi suntem aici ca sa incercam sa trecem impreuna peste orice obstacol. Iti ascultam problemele si dezvoltam pentru tine tratamente personalizate.

  SANADOR inseamna medici de elita, tehnologie de top si grija fara cusur. Ne-am propus sa demonstram aceste lucruri zi de zi. Clinica SANADOR Decebal, inaugurata in 2001, este cea dintai unitate SANADOR si s-a facut remarcata inca de la inceput prin profesionalismul echipei medicale. In 2006, am deschis SANADOR Victoriei, prima clinica medicala dotata cu laborator propriu de analize medicale. Am continuat sa investim capital si expertiza pentru cele mai bune tratamente medicale, astfel ca, in 2011, am inaugurat Spitalul SANADOR, cel mai mare spital clinic privat din Romania, cu 413 paturi si 10 sali de operatie, cu una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva (adulti si copii), compartiment de primiri urgente, flota proprie de ambulante si linii de garda permanente, inclusiv laborator de analize si radiologie imagistica medicala de top.

  Valorile Sanador sunt excelenta, inovatie, integritate, empatie si spirit de echipa. Avem misiunea de a imbunatatii calitatea vietii pacientilor prin acces la cele mai bune tehnologii si servicii medicale si suport din partea unei echipe de medici dedicati si profesionisti. Dorinta Sanador este de a deveni primul loc si prima optiune a pacientilor in materie de servicii medicale. Ne dorim sa stabilim un standard inalt in ceea ce inseamna grija pentru pacient, respect, compasiune si profesionalism si sa oferim cel mai bun pret pentru servicii medicale de top.

  In prezent, echipa Sanador numara peste 1 600 de angajati si peste 1 500 de medici colaboratori, echipa cu o indelungata experienta si de un inalt profesionalism ce au ca unic scop, sa claseze Sanador drept un centru medical de referinta din Bucuresti ce poate asigura asistenta medicala completa cu ajutorul tehnologiei ultraperformante pentru diagnosticare si tratament.

  Cerinte

  EXPERIENTA SI CUNOSTINTE NECESARE

  - Foarte bune cunostinte de utilizare PC (MS Office);
  - Studii superioare finalizate;
  - Limba engleza scris si vorbit – nivel mediu;
  - Experienta anterioara intr-un post similar de 3 – 5 ani;

  ABILITATI SI CARACTERISTICI PERSONALE:

  - Abilitati deosebite de comunicare si negociere;
  - Capacitatea de a coordona un numar mare de informatii;
  - Gandire analitica, orientare spre rezultate;
  - Capacitatea de a lua decizii rapide;
  - Perseverenta si organizare.

  ACTIVITATI PRINCIPALE:

  - Identificarea, evaluarea si selectarea potentialilor furnizori;
  - Negocierea contractelor de furnizare;
  - Gestionarea eficienta a stocurilor;
  - Expedierea si urmarirea comenzilor de aprovizionare pana la receptia finala.

  Responsabilitati

  SARCINI/ACTIVITATI/RESPONSABILITATI:

  - Identifica noi furnizori de produse in scopul largirii portofoliului comercial;
  - Mentine si dezvolta relatia cu furnizorii traditionali ai companiei;
  - Mentine si dezvolta relatii optime cu toti furnizorii si potentialii furniori, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a problemelor uzuale si a situatiilor critice;
  - Prospecteaza in permanenta piata de profil;
  - Evalueaza si selecteaza potentiali furnizori;
  - Evalueaza periodic furnizorii in baza criteriilor specifice stabilite la nivel de companie (ex. Conditii de livrare, preturi etc.);
  - Identifica nevoile de aprovizionare si planifica comenzile, pe baza prognozelor, studierea istoricului de vanzari, urmarirea comenzilor curente, propuneri de aprovizionare.

  Alte informatii

  Descrierea companiei

  Sanador este o companie cu capital 100% romanesc, care furnizeaza intreaga gama de servicii medicale. Infiintata in 2001 Sanador a avut o dezvoltare continua, exclusiv organica, fara nici o achizitie.

  In anul 2011 Sanador a inaugurat cel mai mare spital privat generalist din Romania, cu 413 paturi si 10 sali de operatie, avand una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva adulti si neonatologie.

  Misiunea noastra este de a imbunatati calitatea vietii pacientilor nostri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii si tehnologii medicale si la suportul unei echipe de medici si asistenți medicali de un inalt profesionalism. SANADOR are in prezent peste 1600 de angajati si peste 1500 de medici colaboratori.

  Credem in excelenta, inovatie, integritate, empatie si spirit de echipa. Daca rezonezi cu aceste valori, alatura-te organizatiei noastre si vei gasi aici, cu siguranta, oportunitati de dezvoltare personala si profesionala, alaturi de o echipa tanara de oameni dedicati profesiei lor.