Contabil Senior

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Productie
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Otopeni
 • Voluntari
 • Actualizat la: 12.05.2021
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA HR in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA HR desfasoara procesul de recrutare. Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA HR care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.
  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA HR este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.
  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.
  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  BIA HR este in cautarea unei persoane pentru pozitia de Contabil Senior pentru un important client din industria automotive.

  Locatie: Voluntari.
  CIM: perioada determinata.

  Cerinte:

  -Absolvent/a de studii superioare in domeniul economic;
  -Minimum 3 ani experienta in domeniul contabilitatii;
  -Cunostinte de contabilitate si fiscalitate, in special cunostinte de legilsatie intracomunitara privind evidenta stocurilor;
  -Cunostinte solide de Microsoft Office (in special Word si Excel);
  -Cunostinte de limba engleza (reprezinta un avantaj franceza);
  -Experienta in prgramul SAP (constituie un avantaj);
  -Persoana energica, organizata si multitasking;

  Responsabilitati

  -Evidenta corecta si completa a stocurilor prin pregatirea si verificarea rapoartelor lunare de stoc, precum si reconcilierea diferentelor dintre rapoartele contabile de stoc si cele comerciale;
  -Inregistreaza in sistem facturile de achizitii de la furnizorii interni si externi;
  -Inregistrarea deconturilor de cheltuieli;
  -Componenta conturi “cheltuieli in avans”;
  -Constituirea si inregistrarea accruals-uri pentru utilitati, auditori, asigurari , IT, others;
  -Analiza si reconcilierea lunara a conturilor alocate;

  Alte informatii

  Beneficii:
  -Posibilitatea de dezvoltare profesionala in cadrul unei companii cu traditie in domeniu;
  -Lucrul in cadrul unei echipe care incurajeaza implicarea si initiative.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>