Inginer Mecanic Echipamente - Farma

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile LAROPHARM active.


Vezi toate job-urile Inginer Mecanic Echipamente - Farma active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Controlul calitatii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: LAROPHARM
Domeniu:
 • Controlul calitatii
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 01.08.2022
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Din 2001, suntem o companie farmaceutică solidă, cu o dezvoltare armonioasă în domeniile pe care le abordăm: cercetare, producţie şi distribuţie. Misiunea noastră este să îmbunătățim sănătatea oamenilor oferind produse de calitate la prețuri accesibile, iar viziunea noastră este să devenim unul dintre cei mai puternici și de încredere producători de produse farmaceutice din România prin investiții în direcția extinderii și diversificării portofoliului de produse.

  Deţinem una dintre cele mai moderne fabrici de produse farmaceutice, respectând regulile privind Bună Practică de Fabricaţie (GMP) pentru producţia şi distribuţia medicamentelor, cu laboratoare de cercetare de cel mai înalt nivel, linii de producţie moderne şi o puternică echipa de reprezentanţi medicali şi de vânzări, ne numărăm printre principalii competitori autohtoni de pe piaţa farmaceutică din România.

  Cerinte

  - Experienta pe un post similar - minim 2 ani;
  ​- Studii superioare tehnice;
  - Experienta pe un post similar in industria farmaceutica – prezinta avantaj;
  - Cunostinte limba engleza – nivel mediu;
  - Abilitati de coordonare echipa;
  - Proactiv si pasionat de domeniul tehnic (mecanica & electrotehnica);
  - Organizat & atent la detalii.

  Responsabilitati

  - Coordoneaza activitatea de intretinere echipamente pentru sectia de producție, in conditii de calitate impuse de standardele industriei farmaceutice si legislatiei in vigoare.
  - Planifica si urmăreste activitatea de intretinere periodica, reglajele utilajelor de productie si se asigura ca liniile de productie functionează în parametrii normali.
  - Planifica si asigura derularea reviziilor periodice ale liniilor de producție; gestioneaza derularea contractelor de service.
  - Intocmeste planificarea si documentatia pentru procedurile de lucru la revizia echipamentelor de productie si utilitati;
  - Intocmeste fisele de revizie, fisele de schimbare produs si registrele de interventii pe echipamente pentru eficientizarea activitatii de intretinere si reparatii;
  ​- Initiaza, coordoneaza si conduce/ participa la proiecte de optimizare a echipamentelor de productie in colaborare cu celelalte departamente.

  Alte informatii

  Sediul companiei: Bragadiru, Ilfov
  ​Se asigura transport angajatilor companiei de la Piata Unirii, Bucuresti - la sediul companiei