Manager Relatii Clienti - Persoane Fizice - Brasov

Angajator: Banca Transilvania
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Actualizat la: 27.02.2021
  Scurta descriere a companiei

  Banca Transilvania (BT) este cel mai mare grup financiar din Romania. Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari.

  Cerinte

  Ne-ar placea să ne cunoastem dacă…

  Ai vandut produse bancare cel putin un an inainte sa ne cunoastem. Asta pentru a ne asigura ca stii cum functioneaza mediul de afaceri local si sectorial, stii cum sa identifici nevoile unui client si sa ii propui solutiile cele mai potrivite. Ai luat examenul de licenta, preferabil la o facultate cu profil economic, ceea ce arata ca ai capacitate de analiza si sinteza foarte bune.

  Daca am ajuns pana aici cu discutia, foarte probabil ai abilitati excelente de comunicare, vanzare si negociere. Verificam doar pentru ca asa scrie in procedura :) La fel si in ceea ce priveste cunostintele de utilizare a calculatorului, in special pachetul Office.

  In rest, sa ai la tine spiritul de echipa, dinamismul, adaptabilitatea, abilitatea de a invata si orientarea catre client plus curajul si ideile indraznete pe care le tii de obicei in cutia aia a ta secreta ;) Ca sa fim siguri ca vorbim aceeasi limba :)

  Responsabilitati

  Daca decidem sa lucram impreuna…

  Vei avea libertatea de a gasi modalitati creative de a oferi clientilor produsele potrivite pentru nevoile lor. Ne bazam pe tine ca duci mai departe #spiritulBT, de banca altfel. Si iti oferim tot sprijinul in acest sens, punandu-ti la dispozitie cele mai inovatoare instrumente, atat pentru dezvoltarea ta profesionala, cat si pentru dezvoltarea ca om, doar nu degeaba facem noi #humanbanking ☺.

  Initiativele curajoase si abilitatile de vanzare si negociere iti vor folosi pentru a identifica si a atrage clienti noi din segementul persoane fizice, dar si pentru a mentine relatia cu clientii existenti.

  Alte informatii

  A face parte din #peopleofBT inseamna ca…

  Pe langa faptul ca vei lucra pentru cea mai mare banca din Romania vei fi parte dintr-o companie care are grija de angajati. Si nu glumim! Am primit recent premiul special din partea juriului si premiul generatiei Z, la Gala HR Club, pentru doua dintre programele noastre cele mai apreciate de viitorii tai colegi.

  Aici vei gasi toate resursele necesare pentru a te dezvolta pentru ca vei avea alaturi o echipa tanara, vizionara si curajoasa pentru care visele si dorintele tale chiar conteaza.