Marketing Specialist- Finance Department

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 05.12.2020
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  We are looking for our client, a leading global provider of information and communications technology (ICT) infrastructure and smart devices, we are looking for a Marketing Specialist, for the Financial Department.

  Qualifications:
  - University graduate, with background in Marketing/Financial or related fields.
  - Proficiency in English;
  - Logical and good at understanding complex processes;
  - Good at communicating with people; flexible in communicating via different methods;
  - Patient with paperwork and attentive to details

  Responsabilitati

  Responsibilities:

  • Submit MKT campaigns in the system, ensuring all information in the system is accurate and check the compliance of the approval process of MKT campaigns.
  • Track the status of MKT campaigns.
  • Collect acceptance materials from supplier and check the materials as per the regulations and guidelines to ensure the acceptance materials meet the requirement of contracts and acceptance criteria.
  • Follow up the invoicing progress of supplier until the invoice is uploaded in the system for payment.
  • Be able to communicate with relevant parties to resolve issues within the work scope and escalate if necessary.
  • Record all problems encountered in daily work and send monthly report.