International Sales Representative cu lb. Maghiara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Gi Group Romania active.


Vezi toate job-urile International Sales Representative cu lb. Maghiara active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Gi Group Romania
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 27.01.2021
  Scurta descriere a companiei

  Gi Group este una dintre cele mai mari companii de resurse umane la nivel mondial, oferind servicii pentru dezvoltarea pieței forței de muncă. Grupul oferă servicii de muncă temporară și permanentă, recrutare și selecție, servicii de consultanță și training cât și alte servicii complementare.

  Cerinte

  - Limba engleza si maghiara nivel avansat;
  - Excelente abilitati de comunicare si putere de convingere;
  - Aptitudini de planificare, organizare si control al activitatii, de luare de decizii si initiative.

  Responsabilitati

  Acest rol gestioneaza un portofoliu de clienti, din tari precum: Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Estonia, Letonia si Croatia.
  Rolul de International Sales Representative presupune munca de birou in prima faza si ulterior deplasari ocazionale la clienti. Te vei ocupa de gestionarea portofoliului de clienti si de prospectarea noilor clienti. Vei identifica nevoile clientilor si vei propune solutii si oferte. Vei prelua comenzile in sistem electronic si periodic vei centraliza volumul de vanzari. Prin actiunile si dedicarea ta, vei avea ocazia sa propui solutii inovative, sa dezvolti piata si sa iti formezi o echipa pentru atingerea obiectivelor.

  Te invit sa ma contactezi la numarul de telefon: 0728.303.784, unde pot sa iti comunic alte informatii de interes (oportunitatea de a deveni Manager de echipa). Astept cu interes CV-ul tau.