Strungar

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BIA Human Resource Management Services active.


Vezi toate job-urile Strungar active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 05.10.2020
  Scurta descriere a companiei

  BIA Human Resource Management Services a fost infiintata in anul 1992, fiind una dintre primele companii de resurse umane din Romania. Compania a inceput prin a oferi servicii de executive search si s-a dezvoltat odata cu extinderea mediului de afaceri din Romania.
  Ulterior, in portofoliul nostru au fost adaugate servicii precum recrutarea si selectia de personal, salarizarea si administrarea de personal, consultanta in managementul resurselor umane, asistenta pentru expatriati, leasing de personal (agent de munca temporara) si consilierea in tranzitie de cariera.
  BIA HR este unul dintre pionierii serviciilor profesionale de resurse umane din Romania, de aceea suntem alaturi de managerii de HR de peste doua decenii. Astfel, de mai bine de 25 de ani, partenerii nostri, cele peste 200 de companii din diverse domenii de activitate care au ales sa lucreze cu noi, au beneficiat de cunostintele si abilitatile specialistilor nostri, precum si de beneficiile tehnologiilor pe care acestia le folosesc in activitatea de zi cu zi.
  Din momentul intrarii in vigoare a GDPR-ului, BIA a luat toate masurile necesare pentru a asigura respectarea noilor standarde privind protectia datelor si continua sa trateze cu un interes crescut acest aspect. In acest sens investim constant in cresterea nivelului de securitate a sistemelor de prelucrare date si in instruirea propriilor angajati. Pe langa aspectul legal implicat, acest demers a presupus implementarea de masuri tehnice suplimentare in vederea protectiei datelor, dar si o eficienta operationala mai mare. Respectarea GDPR-ului a crescut increderea si loialitatea partenerilor nostri si a adus satisfactie propriilor angajati.

  Cerinte

  Bia HR cauta Stivuitorist pentru o companie care este lider global în soluții de acces.
  Cerinte:
  Abilitatea de a comunica usor si deschis cu toate nivelurile ierarhice;
  Spirit organizatoric;
  Capacitate de concentrare si atentie distributiva;
  Seriozitate si implicare.

  Responsabilitati

  Regleaza minim 5 tipuri diferite de strunguri automate, programreaza si opereaza CNC-uri si executa operatii de strunjire, frezare si rectificare conform documentatiei tehnologice si a instructiunilor de control.
  Pregateste locul de munca in vederea realizarii sarcinilor de productie
  Isi asigura la locul de munca materia prima necesara desfasurarii activitatii
  Raporteaza coordonatorului de productie orice defectiune a utilajelor si instalatiilor
  Verifica reperele realizate conform instructiunilor de control
  Verifica starea tehnica a echipamentelor din dotarea BU-ului.

  Alte informatii

  Program:
  Luni – Vineri / program in schimburi
  Schimbul 1: 06:00 - 14:30
  Schimbul 2: 13:45 - 22:00
  Beneficii: salariu fix+bonuri de masa (17,5 lei/tichet) + decont de tansport (70 lei net in Bucuresti / 125 lei net in afara Bucurestiului) + alte beneficii.
  Locatie: Sector 6, Militari

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>