Mecanic Intretinere

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Ilfov
 • Actualizat la: 15.08.2020
  Scurta descriere a companiei

  BIA Human Resource Management Services a fost infiintata in anul 1992, fiind una dintre primele companii de resurse umane din Romania. Compania a inceput prin a oferi servicii de executive search si s-a dezvoltat odata cu extinderea mediului de afaceri din Romania.
  Ulterior, in portofoliul nostru au fost adaugate servicii precum recrutarea si selectia de personal, salarizarea si administrarea de personal, consultanta in managementul resurselor umane, asistenta pentru expatriati, leasing de personal (agent de munca temporara) si consilierea in tranzitie de cariera.
  BIA HR este unul dintre pionierii serviciilor profesionale de resurse umane din Romania, de aceea suntem alaturi de managerii de HR de peste doua decenii. Astfel, de mai bine de 25 de ani, partenerii nostri, cele peste 200 de companii din diverse domenii de activitate care au ales sa lucreze cu noi, au beneficiat de cunostintele si abilitatile specialistilor nostri, precum si de beneficiile tehnologiilor pe care acestia le folosesc in activitatea de zi cu zi.
  Din momentul intrarii in vigoare a GDPR-ului, BIA a luat toate masurile necesare pentru a asigura respectarea noilor standarde privind protectia datelor si continua sa trateze cu un interes crescut acest aspect. In acest sens investim constant in cresterea nivelului de securitate a sistemelor de prelucrare date si in instruirea propriilor angajati. Pe langa aspectul legal implicat, acest demers a presupus implementarea de masuri tehnice suplimentare in vederea protectiei datelor, dar si o eficienta operationala mai mare. Respectarea GDPR-ului a crescut increderea si loialitatea partenerilor nostri si a adus satisfactie propriilor angajati.

  Cerinte

  Se solicita experienta de 1, 2 ani intr-un rol similar, in zona dе productie.
  Studii medii de specialitate- profil tehnic;
  Indemanare si simt practic.

  Se lucreaza in 3 schimburi: 06:00 – 14:00 / 14:00 – 22:00 / 22:00 – 06:00.
  Se asigura transport dе la statia dе metrou Republica.

  Responsabilitati

  Asigurarea functionarii la parametrii prescrisi a echipamentelor;
  Asigurarea intretinerii preventive a echipamentelor;
  Asigurarea asistentei permanente, repararea si reconditionarea subansamblelor si echipamentelor in caz de avarie;
  Punerea in functiune a utilajelor noi.

  Alte informatii

  Contract pе perioada nеdeterminata;
  Sаlаriu lunar fix;
  Tichetе dе masa in vаloarе dе 15 lеi/zi;
  Orelе suplimentаre sе platеsc cu 175%;
  Sporuri de noapte.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>