Financial Analyst with Italian

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Banci
 • Customer support - Client service
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 05.07.2020
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  Cunosti limba Italiana la un nivel mediu-avansat?
  Ai bune abilitati de comunicare scrisa si o buna atentie la detalii?
  Iti place domeniul bancar si vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara?

  APT angajeaza pentru clientul nostru, o companie multinationala foarte cunoscuta si lider in domeniul serviciilor bancare, un Analist Financiar cu limba italiana mediu-avansat in departamentul back office.
  Succesul companiei se bazează pe oamenii din echipa lor. Atrage, dezvolta și pastreaza oameni implicaţi, determinaţi si talentați, ca tine.

  Responsabilitati

  Ce va trebui sa faci:
  - sa furnizezi suport operational proceselor de business, utilizand aplicatii informatice specifice puse la dispozitie de Grup.
  - sa procesezi corect si exact tranzactiile zilnice ce iti revin in aria de business in care iti desfasoara activitatea (o serie de activitati cum ar fi introducerea de date, controlul/verificarea datelor, investigatii asupra datelor, etc);
  - sa comunici prin email si prin telefon cu bancile si companiile din interiorul Grupului sau cu clientii Grupului.

  Iti oferim:

  Salariu motivant;
  Tichete de masa;
  Ore suplimentare platite dublu;
  Program flexibil;
  Voucher Cadou;
  Indemnizatie zilnica pentru calatoriile de afaceri;
  Training structurat;
  Mediu de lucru placut si dinamic.

  290620BLA