Team Lead Net Core Software Developer

Angajator: Vetro Design
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.01.2021
  Scurta descriere a companiei

  Cerinte

  Dezvoltarea dе aplicatii si cunostinte dе programare / tehnologii: .Net Core, ASP.NET, C#, SQL Server, PHP, Angular, React, Joomla, MVC / Microservices... Cunostinte despre structura si functionarea bazelor dе date, a aplicatiilor dе tip ERP, CRM...
  Dornic sa performeze, ordonat si orientat spre rezultate. Dornic sa aibe un salariu foarte bun, sa aibe o cariera in IT, pe masura implicarii si a performantelor.
  Absolvent cu studii dе profil tehnic, Facultate dе Informatica - Cibernetica, Matematica, Calculatoare constituie un avantaj…

  Responsabilitati

  Dezvoltare de programe si aplicatii specializate. Interventii in aplicatiile de baze de date(ERP, CRM, WMS si aplicatii inhouse), optimizari, dezvoltari de rapoarte si functionalitati.
  Coordonarea unei echipe de programatori juniori, dupa caz. Posibilitati avansare: Team Leader, Director Software.

  Alte informatii

  Salariu net >1500 euro pe luna
  Oferim o crestere salariala de pana la 1000 EUR fata de locul de munca anterior, daca corespundeti criteriilor noastre de angajare. Oferim stabilitate si posibilitati nelimitate de avansare profesionala. Punctul de lucru se afla la Piata Unirii, la 2-3 minute de mers pe jos pana la metrou.
  Vetro Design este o companie cu peste 50 de angajati, si o vechime de 24 de ani, importatoare de materiale medicale si stomatologice, produse farmaceutice si cosmetice. In 2019 suntem pe Locul 1 in Top Companii pe ramura de activitate in Bucuresti si pe Locul 2 in Romania, de peste 5 ani in top 3 companii in Bucuresti si in top 6 in Romania(conform Camerei de Comert si Industrie).
  Vetro Design este unul din cei mai importanti furnizori de echipamente medicale, cu o capacitate de depozitare de peste 5.000mp, cu clienti in Romania si Europa.
  Avem in cadrul companiei un departament de productie software, pentru aplicatii customizabile la cerintele clientilor dar si pentru suportul activitatilor interne care in acest moment se extinde si cu partea de aplicatii eComerce.