Responsabil SSM SU Mediu (Constanta)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Imsat active.


Vezi toate job-urile Responsabil SSM SU Mediu (Constanta) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Angajator: Imsat
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • Constanta
 • Actualizat la: 26.05.2020
  Scurta descriere a companiei

  Cerinte

  Candidatul ideal
  Absolvent studii superioare (avantaj profil tehnic)
  Curs specific SSM-SU (avantaj)
  Curs auditor intern (nu este obligatoriu, prezinta avantaj)
  Experienta minim 3 ani pe o pozitie similara
  Cunoasterea standardelor, conceptelor, indicatorilor de safety si a bunelor practici in domeniul Health & Safety (Exemple: ISO 45001, safety risk assesemnet, safety incident reporting & investigation: Fatality, Lost Time, Injuries, Near, Misses, Unsafe behaviour, Vehicle crash rate; hazard control, H&S Training, H&S Communication)
  Buna cunoasterea a aplicatiilor MS Office (cu accent pe Excel)
  Limba engleza avansat
  Preocupare constanta pentru buna stare a colectivului si a echipelor de muncitori.
  Ferm, echilibrat, analitic, orientat catre reguli si legi

  Responsabilitati

  Descrierea jobului:
  Pozitia este in cadrul Agentiei Dobrogea si raporteaza Directorului de agentie.

  Responsabilitati:
  Organizarea si monitorizarea activitatilor de prevenire si protectie, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare (Legea 319/2006, Legea securitatii si sanatatii in munca si normele de aplicare a Legii 319/2006), si bunele practici ale industriei
  Monitorizarea si evidenta autorizarilor si certificarilor de conformitate legala si tehnica la nivel de angajati ai agentiei sau la nivel de agentie (incidenta ANRE, ISCIR, INSEMEX, organisme de certificare).
  Atributii:
  Organizeaza activitatiile din domeniul SSM-SU-Mediu ale agentiei, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare si bunele practici ale industriilor, in care sunt desfasurate proiectele agentiei.
  Elaborarea tematicilor si punerea in practica a instruirilor si testarilor ce deriva din legislatie, cerintele clientilor sau din masuri interne de imbunatatire a practicilor SSM-SU.
  Colectarea de date cu privire la activitatea SSM-SU din santierele agentiei pentru intocmirea rapoartelor specifice si a statisticilor SSM-SU.
  Elaboreaza planuri proprii SSM-SU si analize de risc, pentru santierele agentiei, in conformitate cu cerintele legale in vigoare si cu cerinetele specifice ale diferitilor clienti.
  Mentine o evidenta clara a EIP-urilor si a echipamentelor tehnice de protectie colectiva si se preocupa ca starea tehnica sa fie conforma cu necesitatile de munca si cerintele santierelor.
  Actioneaza ca reprezentant al managementului pentru a ridica nivelul de constientizare, angajament si implicare in probleme, solutii si actiuni de safety.
  Dezvolta instructiuni de lucru si proceduri cu privire la SSM-SU.
  Asigura interfata cu clientii pe probleme de SSM-SU-Mediu
  Analizeaza la zi schimbarile de legislatie, cerintele SSM-SU-Mediu ale clientilor si standardele internationale si consiliaza Directorul de agentie cu privire la decizii si actiuni in zona de SSM-SU-Mediu.

  Alte informatii

  Se ofera un salariu atractiv, mediu de lucru profesionist, bonuri de masa, servicii medicale la o clinica privata, posibilitati de dezvoltare a carierei.

  Numai candidatii selectati vor fi contactati.